2021. június 16. - Jusztin
EUR : 351.26
USD : 289.56
Időjárás ikon28°18°

Varga-Damm leleplezte Orbán tervét: csapdában vagyunk, nem lesz 22-ben választás

Teljesen rottyon van Bundás Andink.

Varga-Damm Andrea szerint az egész nemzet egy ördögi csapdában van, és Orbán Viktor a jövő évi választások elhalasztásán dolgozik.

Vasárnap, anyák napján tett közzé igencsak felindult videót egy volt jobbikos országgyűlési képviselő. Varga-Damm Andrea „ördögi tervet” emlegetve arról beszélt, szerinte a kormány, méghozzá az ellenzék közreműködésével arra játszik, hogy az emberek magukat védettnek hitt állapotban összefertőzzék egymást, és így a végén elhalasztható legyen a jövő évi választás.
 
 
A képviselő – aki tavaly lépett ki a Jobbik frakciójából, miután szakított a párttal – arról beszélt a videóban, hogy nem hallgathat arról, miféle ördögi terv áldozata a magyar társadalom, hiszen a már oltási igazolással rendelkezők, azaz a legalább egy vakcinaadagot megkapók kiengedése és a nyitási intézkedések célja végső soron az, hogy:
„a negyedik hullám komoly hullám legyen. Az a cél, hogy a legyengített immunrendszerű emberek, akiket összeereszt, és annak az illúziójával engedi el őket, hogy ők már védettek, majd egymást fogják szépen megfertőzni.”
A parlamenti képviselő tiltakozott a szerinte a vállalkozások szabadságát és más alapjogokat sértő eljárás ellen, amely megkülönbözteti az oltottakat az oltatlanoktól, hiszen Magyarországon ma sem áll rendelkezésre 19 millió adag vakcina ahhoz, hogy mindenki oltott legyen. Varga-Damm egyúttal azonban feltette a kérdést: „Ha az Auchanba be lehet menni egymás hegyén-hátán vásárolni, akkor miért is nem lehet a szabad levegőn állatkertbe menni?”A megfejtése az, hogy az oltatlanok megszégyenítésével igyekszik a kormány rávenni az oltakozásra. A kissé nehezen követhető gondolatmenetű videóban Varga-Damm tiltakozott az ellen, hogy az oltatlanok nem tudnak élni az újranyitó szolgáltatásokkal, de „minden rosszban van valami jó”, hiszen szerinte „az oltottak a legvédtelenebbek”, és őszre számtalan oltott ember lesz beteg. Így aztán, mint előadta, jönni fog a negyedik hullám:
„És mit lehet ezzel elérni? Hogy a '22-es választást el lehet halasztani. Merthogy a végcél ez.”
Varga-Damm meggyőződése, hogy a kormány az őszi, negyedik hullámban majd a szakemberekre mutogat, noha nem kérték ki az állami intézkedések ügyében a szakemberek véleményét, és mindössze arról van szó, hogy a kormánynak adóbevételekre van szüksége, hiszen a költségvetés rossz állapotban van, sőt Orbánéknak szükségük van a negyedik hullámban „megfelelő számú” betegre is ahhoz, hogy „azt lehessen mondani, mi most már megint megmentjük a társadalmat”.A képviselő hosszan beszélt arról, hogy szerinte a 2022-es választások elhalasztása a végcél, és „kifejezetten felháborít” – mondta –, hogy ebben a kérdésben az ellenzéki pártok nem hallatják jobban a hangjukat. A politikus végül azt mondta, felháborítja a diszkrimináció, amellyel megkülönböztetik az oltottakat az oltatlanoktól, ahogy az is, hogy az embereket félretájékoztatják, hiszen:
„tökéletesen elegendő lenne a hármas szabály: maszk, távolságtartás, kézmosás”.
Végül azt kérte, hogy az emberek vigyázzanak egymásra és „ne essen senki a kormányzat ördögi csapdájába”, szerinte ugyanis „az egész nemzet egy ördögi csapdában van”.A videó cikkünk megjelenésekor 628 ezer megtekintésnél jár a Facebookon.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató