2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Visítás van: Bolond Szél munkatársait biztonsági őrök "támadták meg"

A momentumos képviselő a Facebookon drámázik.

Megtámadták a kollégáimat! Ma délelőtt a munkatársaim Zsámbékon gyűjtöttek további anyagokat az ott zajló hulladékbiznisz kapcsán. Közterületről fotóztak. Vagy három “biztonsági őr” jött oda, plusz a telep vezetője, és “satuba” fogták kollégáim autóját, hogy ne tudjanak elmenni onnan, feltépték az ajtót, és válogatott szidalmazásokat szórtak rájuk, brutális volt. Közölték, “leperelik a bugyimat rólam”, “nem tudom, mibe nyúltam”, és “nagyon komoly következményei lesznek annak”, amit csinálok. Azt egyébként remélem is, mert nem véletlenül tettem feljelentést, viszont itt és most nagyon határozottan közlöm: el a kezekkel a kollégáimtól!
Rohantam a helyszínre, pont oltás után tértem magamhoz, vezetni alig bírtam. Addigra kollégáim hívták a rendőrséget, akik (logikusan) közölték, hogy ki ne szálljanak addig az autóból, amíg oda nem ér a rendőr, aki viszont amikor odaért, a kollégámat arra figyelmeztette, hogy rossz helyen állnak, és szerinte akkor lett volna személyi szabadság megsértése a körbezárás, ha ki sem tudtak volna szállni — mondjuk a két vasággyal 40 kilós ember miért akart volna kiszállni a nagydarab kidobókhoz? Azt viszont megerősítette: közterületen tartózkodtak és onnan fotózni, videózni márpedig lehet.
Egy fix: a jogászaim már írják a feljelentést a kollégáimmal történtek miatt, és levélben értesítem a város vezetését is a történekről. Egyben nagy tisztelettel kérem a rendőrséget, lépjen végre a feljentéseim kapcsán, ugyanis folyamatosan zajlik a nyomok eltüntetése, és ennek dokumetálása jól láthatóan már nem is biztonságos! - picsogja a Facebookon Bolond Szél.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató