2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Betört egy irodába, majd egy órán át facebookozott a tolvaj az ott talált számítógépen

A 22 éves férfi alkoholt lopott a cibakházi kft.-től, de eközben a közösségi oldalra is belépett.

Arról érkezett bejelentés rendőrséghez szerdán, hogy egy cibakházi kft. udvarára a napokban bement egy ismeretlen személy. Az illető kiszakította irodaház pincelejárójának ajtaját, azonban a pincéből nem vitt el semmit. Ezután a főépület egyik ablakát egy helyszínen talált fakanállal betörte, és az ablakon át bemászott az ingatlanba. Az ismeretlen átkutatta az irodahelyiségeket, és végül alkoholt és egy sárga párnahuzatot vitt magával.

A helyszínre érkező rendőrök észrevették, hogy az irodában számítógép be van kapcsolva. A nyomozók megnézték a böngészési előzményeket és azt tapasztalták, hogy

a bűncselekmény elkövetésének időpontjában 60 percnyi időtartamban használta a közösségi oldalát egy cibakházi lakos, aki azonban semmilyen módon nem volt kapcsolatba hozható a kft. tevékenységével, ügyfélkörével.

A rendőrök elszámoltatták a 22 éves cibakházi felhasználót, akit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak és előállítottak a Tiszaföldvári Rendőrőrsre.

A gyanúsítotti kihallgatásakor a férfi semmit nem tagadott, és részletesen elmondta, mit tett. Az eltulajdonított italokat később megitta, a párnahuzatot pedig elégette. Az ügyben lopás miatt folyik eljárás.

(Police.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató