2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Donáth és FeGyőr azért vergődik, mert nem lehet tüntetni

Alkotmányellenes, hogy Orbán Viktor betiltotta a tüntetéseket - írja a - korábban rendőrökre támadó - Momentum elnöke a Facebookon.

FeGyőr elmondta, hogy azért jelentkezett be az Alkotmánybíróság épületénél élőben, Donáth Annával, hogy alkotmányjogi panaszt nyújtsanak be az Alkotmánybírósághoz.

A momentumosok szerint több ezer milliárdot vesz el a Fidesz az emberektől és az alapítványokba irányítják ezeket a pénzeket, aztán picsogtak egy kicsit a Fudanról is. 28000 ember hunyt el a Fidesz miatt és ezért utcára akartak vonulni, ezért a Helsinki Bizottsággal együtt fordulnak az Alkotmánybírósághoz. Magyarországon keleti típusú maffiaállam van Fekete-Győr szerint.

Donáth elmondta, hogy 177 napja nincs joguk tüntetni és ezért fordulnak panasszal az Alkotmánybírósághoz. Meg kell adni az embereknek az alapvető jogukat, a fejük fölött dönt a poltikai elit - tette hozzá a hazaáruló Donáth.

Nekik is ajánljuk a cikkünket a fene nagy liberális demokráciákról. Tiszta szívből reméljük, hogy beleszaladnak majd egy ilyen belga, holland vagy osztrák tipusú oszlatásba!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató