2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Jakab az árulás csúcsára ért: a Magyar Gárda egy szégyen volt, örülök, hogy már nincsenek és most én azokkal vagyok, akiket megváltoztattam

Mi meg úgy emlékszünk, hogy pont a gárdisták voltak azok, akik titeket - parazitákat - bejuttattak a Parlamentbe és őket is elárultátok, mint minden magyar hazafit.

Életveszélyes interjút adott az áruló Jakab Péter. A nemzeti oldalt köpte arcon újfent... Persze a melegekbe is sikerült belerúgnia az identitászavaros elnöknek.

Kiderült, hogy Jákobnak sikerült alúlmúlnia főnökét.

Mint ismert, a homoszexuális vloggernél járt, a Zshowtime kanapéján. Jakab előadta magát a fáradt bőrkabátjában és feltette az i-re a pontot, Vona Gábor-féle mélységekbe csúszott le a gyurcsány-szopó.

A műsorvezető párhuzamot akart vonni a Pride felvonulás és a Magyar Gárda között, azt próbálta ecsetelni, hogy a Jobbikkal kapcsolatban az verte ki a biztosítékot, hogy ezek "a szélsőségesek" vonulgatnak, éppen ezért ne akadjon ki Jakab Péter a bőrtangás homoszexuálisokon, akik a Pride-on vonaglanak... 

Ekkor húzott lapot 19-re Péterünk. 

Nem is járok Gárda felvonulásra és mi változunk. Ott is voltak olyan hangok, amelyek nekem nem tetszettek... és örülök, hogy már nincsenek.

Hozzátette, hogy azért nem szólt emiatt, mert

ha ott az ember szól, akkor nem biztos, hogy ép bőrrel megússza...

- hazudta a gyáva szarházi.

Ennek örömére, most becsatolunk ide egy videócskát, ahol Pörzse Sándor zsidóvicceket mesél. (FIGYELJE MEG MINDENKI PÉTER REAKCIÓJÁT A HÁTTÉRBEN!)

Petike! Miért nem mész el a kurva anyádba???

Emlékszel még a cigánygyerekre a putriból. 

"Pokollá tesszük a cigányok életét" - ezt ki mondta, Péter?

Péterünk és a cigánybiznisz...

 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató