2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Hatalmas gyomrost vitt be a Facebook a Fidesznek

A Facebookon ha azt mondod, oltásellenes a baloldal, és erre teszel egymillió forintot, akkor elfut a pénzzel és letöröl. Szép kis kampány elé nézünk.

 

Nem felel meg a Facebook hirdetési szabályzatának – ezzel az általános tájékoztatással vált elérhetetlenné a fizetett politikai hirdetés: Az egyik poszt Rákay Philipé volt, amelyet a Megafon egymillió forinttal támogatott meg, hogy minél több embert elérhessen.

Rákay videója Nyílt levél Gyurcsány Ferencnek címen futott, amelyben a műsorvezető arra szólítja fel a DK alapítóját, hogy „azonnal állítsa le a baloldal oltásellenes kampányát.” 

Hogy pontosan miért tilthatta le Rákay üzenetét a Facebook, az nem derült ki. 

Azonban ez egy hatalmas gyomros a Fidesznek a Facebooktól, mondjuk ki végre. Azt mindenki tudja, hogy a legfőbb dolga a jobboldaliaknak az, hogy eljuttassa mindenkihez, mit művelt az ellenzék, kampányoltak a vakcinák ellen. Nem kérdéses az, hogy hivatkozhat bármire utólag majd a Facebook, ez nem fog beleférni a "közösségi" alapelveibe. Hiába milliók, vegyétek már észre, hogy ez a Dunába dobált pénz. A jobboldalnak saját pályát kell építenie, hiszen már a pálya széléről sem tudunk lassan kiabálni. 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató