2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Alföldi Robika rottyon van: "az a fontos, hogy hova nyalsz, vagy nem nyalsz"

A homoszexuális művész annak kapcsán kelt ki magából, hogy a Thealter fesztivált szervező MASZK Egyesület idén nem kapott támogatási pénzt a működési keretből. A Nemzeti Színház egykori igazgatója szerint ez egyértelműen ideológiai, illetve politikai döntés a kormányzat részéről.

NULLA FORINT MEGÍTÉLT TÁMOGATÁSI ÖSSZEG SZEREPEL A NEVÜK MELLETT, AZAZ IDÉN A SZAKMINISZTÉRIUM NEM TARTJA TÁMOGATÁSRA MÉLTÓNAK A TEVÉKENYSÉGÜKET.

Erre reagált a liberálisok nagy kedvence:

Az, hogy a magyar társadalom, a magyar művészeti élet vagy a magyar színházi szakma ezt az elmúlt években ilyen módon kvázi hagyta, vagy hagytuk – nem akarom magam kivonni ez alól –, az szerintem sokkal szomorúbb. De én nem gondolom azt, hogy ez meglepő lenne. Én azt látom problémának, hogy ezen mindig elcsodálkozunk, hogy meg merik tenni. Bármit meg mernek tenni.

Hozzátette:

Én azt gondolom, hogy ma a magyar színházi szakmának a pápája, akitől igazándiból minden döntés függ, annak lehet, hogy az a belső meggyőződése, hogy ő valóban jót tesz, de az elindítója az az, hogy ő meg van bántva vagy meg volt bántva

- mondta Alföldi, aki nyílvánvalóan Vidnyánszky Attilára gondolt. Majd így folytatta:

Nem az a fontos, hogy mit csinálsz.

AZ A FONTOS, HOGY HOVA NYALSZ, VAGY NEM NYALSZ”

– jelentette ki Alföldi Róbert, hozzátéve: „Az a baj, hogy ez egy végtelen egyszerűen primitív helyzet, azt kell, hogy mondjam.”

Mit gondolunk erről a nyavajgásról?

Visítsatok csak, nekünk addig jó...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató