2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Szél Bernadett: Orbán fél, sokkot kapott, rámküldte a rendőrséget

Orbánék sokkot kaptak egy FREE NAVALNY felirattól. Levelet kaptam és az áll benne, hogy nyilván a Kedves Vezető utasítására a készenléti rendőrség feljelentett, úgyhogy mentelmi jogomról lemondva/attól megfosztva szabálysértés vádjával bíróság elé küldenek — merthogy felírtuk a járdára nagy betűkkel, mit kellene képviselni az áruló magyar külügyminiszternek és egyben kiálltunk az igaztalanul bebörtönzött orosz ellenzéki mellett.- kiabál korán reggel Szél Bernadett a Facebookon.

Így folytatja: 

Súlyos megfelelési kényszer ez Putyin irányába az ő részükről, mi viszont pontosan tudjuk, hogy egy diktatúrába tartó rendszerben eljön az a pont, hogy a legeltökéltebb ellenzéki képviselők többet ülnek a bíróságon meg a rendőrségen, mint a parlamentben. Előre szólok, hogy az a pont is eljön, amikor fordul a kocka, de ezt ők is tudják, ezért rabolnak most turbósebességgel.
Ez jött: “Tájékoztatom, hogy a Készenléti Rendőrség szabálysértési feljelentéssel élt ismeretlen személlyel szemben, tekintettel arra, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján Ön, valamint Dr. Hadházy Ákos Ányos és Fekete György András 2021. április 21. napon 18 óra 35 perc körüli időben a Budapest, II. kerület,Bem József tér 5. szám alatt lévő Külügyminisztérium 1-es objektuma előtti járdára rózsaszín festék spray-el felírták a” #FREE NAVALNY” feliratot, mely cselekménnyel elkövették a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 177. § (1) bekezdés b) pontjába ütköző, és a szerint minősülő tulajdon elleni szándékos rongálás szabálysértését.”
Az egy dolog, hogy Fekete “György” András, bárki legyen is ő, nem volt ott, Fekete-Győr András viszont nagyon is és Hadházy Ákossal együtt feltehetően hamarosan ő is kap egy hasonló levelet. Az is egy dolog, hogy a mondat végének nincs értelme. Az pedig egy másik dolog, hogy a lemosható festék nem rongálás, de ezt majd a bíróságon megbeszéljük.
Ami igazán fontos, az két dolog. Egyik, hogy őrület, mennyire nem bírja már elviselni az ellenállás legegyszerűbb formáját sem Orbán: egy lemosható FREE NAVALNY felirat miatt ránk küldték a készenléti rendőrséget. Téboly. Nyilván meg akarják most mutatni Putyinnak, hogy megtanítják ezt a három renitens ellenzékit kesztyűbe dudálni, kb. mint amikor a kínai főkommunista fogadásakor rendőr ugrott a tibeti zászlót lengető békésen véleményt nyilvánító emberre — se Free Tibet, se Free Navalny, ugye fiatal demokraták?!
Ami nagy, sőt hatalmas baj, az viszont az, hogy Orbán szellemi vezetője, Putyin továbbra is a börtön mélyén sorvasztja Navalnijt: miután nem tudták novicsokkal gyorsan megölni, lassan akarják elpusztítani és közben a mozgalmát a föld színéről is el akarják tüntetni. Egyrészt mindig el kell mondanunk, hogy szolidárisak vagyunk az elnyomás alatt sínylődő orosz néppel és nem maradunk csendben és ezt várom, várjuk az egész demokráciát tisztelő világtól! Nagyon, nagyon határozott és egyértelmű, kemény kiállást Navalnijék mellett! Másrészt mindig legyen az eszünkben, Orbán ezektől a borzalmas vezetőktől tanul és ezt a borzalmas sorsot szánja Magyarországnak is.

Azt tudom mondani: örüljenek, hogy csak a járdára írtunk, mert minden, de minden követ meg kell és meg is fogunk mozgatni, hogy a Fidesz részéről nekünk szánt jövő ne következhessen be. FREE NAVALNY!!! A bíróságon folytatjuk!- írja Szél.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató