2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Magas rangú amerikai tisztek szerint komoly veszély fenyegeti az USA-t

Százhuszonhárom nyugalmazott magas rangú amerikai tiszt nyílt levélben fejezte ki aggodalmait a Biden-adminisztráció politikája miatt. Ebben azt hangsúlyozzák: nemzetük nagy veszélyben van. A Flag Officers 4 America szervezet célja az amerikai alkotmány védelme belső és külső ellenségekkel szemben.


Nyílt levélben fordult Amerika népéhez a nyugállományú magas rangú amerikai tisztekből álló szervezet, a Flag Officers 4 America. A levelet – lényegtelen kihagyásokkal – az alábbiakban közöljük. Dőlt betűkkel a szükséges magyarázatokat jelezzük.

Nemzetünk nagy veszélyben van. 1776 óta nem kellett az alkotmányos köztársaságnak úgy küzdenie a túlélésért, mint napjainkban. A szocializmus és marxizmus, illetve az alkotmányos szabadság támogatói állnak szemben egymással. A 2020-as választás alatt 317 nyugállományú magasrangú katona nyílt levélben hívta fel arra a figyelmet, hogy az ország alapítása óta a legfontosabb választás lehet a 2020-as.

Ebben írták:

Mivel a demokraták felkarolják a szocialistákat és a marxistákat, a történelmileg kialakult életmódunk a tét.

Ennek igazsága gyorsan beigazolódott, maga a választási eljárás miatt. Ha a választás nem hűen a „nép akaratát” tükrözi, alkotmányos köztársaságunknak vége. A választás tisztasága megköveteli, hogy egy állampolgárnak egy törvényes szavazata legyen és azt számolják meg. A szavazat törvényességét az állami törvényhozás által jóváhagyott módon, kormányzati személyazonosítókkal, hitelesített aláírással stb. kell bizonyítani. Ma az ilyen általánosan elfogadott biztosítékokat sokan „rasszistának” nevezik abbéli igyekezetükben, hogy a tisztességes választást megkerüljék. A faji fogalmak használata a választójogosultság igazolásának lejártására zsarnoki megfélemlítési technika. A „jog uralmát” biztosítani kell a választási eljárásban a csalás kizárásához. Úgy fogalmaznak:

Az FBI-nak és a Legfelsőbb Bíróságnak gyorsan cselekednie kell, ha szabálytalanságok merülnek fel, és nem hagyhatják ezeket figyelmen kívül, mint 2020-ban.
Ha a H.R.1 & S.1 törvényeket (a demokraták által benyújtott javaslatok a választási rendszer és a Legfelsőbb Bíróság átalakítására) elfogadják, az tönkretenné a választások tisztességét, és lehetővé tenné, hogy a demokraták – az Alkotmányunk megsértésével – örökre hatalomban maradjanak, ezzel megszüntetve a képviseleten alapuló köztársaságot. Szavaik szerint

eltekintve a választástól, a jelenlegi adminisztráció diktatórikus módon kiterjedt támadást indított alkotmányos jogaink ellen, megkerülve a Kongresszust, amikor több mint 50 elnöki rendelettel a korábbi adminisztráció hatékony politikáját és szabályait visszavonta. A lakosság kordában tartása túlhajtott lezárások, iskolák és munkahelyek bezárása, és ami a legriasztóbb, az írott és szóbeli kifejezés cenzúrája révén mind közvetlen támadás alapjogaink ellen. (…)

 


BIDENT FELVILÁGOSÍTOTTÁK ARRÓL, MILYEN NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATOK VESZÉLYEZTETIK AZ USA-T
A nyitott határok veszélybe sodorják a nemzetbiztonságot azzal, hogy kedveznek az embercsempészésnek, a drogkartelleknek, a terroristák bejutásának, az egészségügyi/Covid veszélyeknek és a humanitárius válságoknak – írják. Hozzáteszik: „az országunkat elárasztó illegális bevándorlók magas költségekkel, bűnözéssel, a bérek csökkenésével és néhány államban törvénytelen szavazatokkal járnak együtt. Helyre kell állítanunk a határellenőrzést, és folytatnunk kell a fal építését, miközben támogatjuk a határőröket. Szuverén államok csak ellenőrzött határokkal létezhetnek.”

KÍNA A LEGNAGYOBB KÜLSŐ VESZÉLY AMERIKÁRA NÉZVE
A Kínai Kommunista Párttal való együttműködés a világuralomhoz juttatja őket közelebb, mind katonai, mind gazdasági, politikai és technológiai szempontból. (Mielőtt szeretett ellenzékünk ujjongani kezdene: Amerikáról van szó! A Magyarországgal való együttműködés nem juttatja Kínát közelebb a világuralomhoz. Nem Magyarország helyezte ki a magas technológiai színvonalú termelését Kínába…) Több szankciót és korlátozást kell kivetni rájuk, hogy meghiúsítsuk világuralmi céljaikat, és megvédjük Amerika érdekeit – vélekednek.

SZÓLÁSSZABADSÁG
Az információ szabad áramlása köztársaságunk biztonsága szempontjából döntő jelentőségű, amit az is mutat, hogy a szólás és a sajtó szabadságát Alkotmányunk első kiegészítése biztosítja. A szólás és kifejezés cenzúrája, a beszéd eltorzítása, a hamis információk terjesztése a kormánytisztviselők, magáncégek és a média által egy módszer az információ szabad áramlásának az elnyomására, ami a zárt társadalmakban használatos zsarnoki technika. Minden fronton szembe kell szállnunk ezzel, mindenekelőtt a 230. szakasz (a nagy internetes cégeket minden felelősségtől mentesítő törvényhely) törlésével.

ATOMALKU IRÁNNAL
Az Iránnal kötött, kudarcot vallott nukleáris egyezmény újramelegítése azzal járhat, hogy Irán nukleáris fegyverhez jut a célbajuttatás eszközeivel együtt. A közel-keleti békekezdeményezéseket ez felborítaná, és egy olyan terrorista nemzetet juttatna előnyhöz, amelynek jelszavai közt a „Halál Amerikára” és a „Halál Izraelre” is szerepel. Szembe kell szállnunk az új kínai–iráni megegyezéssel, és nem támogathatjuk a nukleáris egyezményt Iránnal.

ENERGIAFÜGGETLENSÉG
A Keystone kőolajvezeték leállítása megszünteti az újonnan megszerzett energiafüggetlenségünket, és velünk szemben barátságtalan nemzetektől tesz függővé, miközben értékes amerikai munkahelyek szűnnek meg. (…)

REND ÉS TÖRVÉNYESSÉG
A „jog uralma” köztársaságunk és biztonságunk számára alapvető. Az egyes városokban észlelt anarchia nem tűrhető el. Támogatnunk kell a rendfenntartó erőinket, és ragaszkodnunk kell ahhoz, hogy az ügyészek, a bíróságok és az igazságügy-minisztérium a törvényt mindenkivel szemben, egyenlő és tisztességes eljárást biztosítva, következetesen érvényesítse.

BIDEN ÁLLAPOTA
A főparancsnok (Biden) mentális és fizikai állapotát nem lehet figyelmen kívül hagyni. Képesnek kell lennie arra, hogy éjjel és nappal gyorsan és helyes nemzetbiztonsági döntéseket hozzon, amelyek kihatnak emberek életére és a testi épségére. A demokrata vezetés minapi hivatalos információkérései a nukleáris kódról veszélyes nemzetbiztonsági jelzést küldenek a nukleáris fegyverrel rendelkező ellenfeleknek. A parancsnoki láncolatnak mindenkor megkérdőjelezhetetlennek kell lennie – hangsúlyozták a nyílt levélben, amelyben arról is részletesen írnak, hogy a nép akaratát kellene meghallani és követni.

A jelenlegi demokrata kongresszus és a jelenlegi adminisztráció alatt országunk éles balkanyart tett a szocializmus és egy olyan marxista típusú zsarnoki kormányzás felé, amellyel szembe kell szállnunk – olyan kongresszusi és elnökjelöltek megválasztásával, akik mindig alkotmányos köztársaságunk védelméért cselekszenek. Nemzetünk túlélése, és nagyra tartott szabadságaink és történelmi értékeink forognak veszélyben! Minden polgárt arra biztatunk, hogy a helyi, állami és/vagy nemzeti szinten tegyenek olyan jelöltek megválasztásáért, akik Amerika, alkotmányos köztársaságunk megmentéséért tevékenykednek, és elszámoltatják a jelenleg hivatalban lévőket.

A „nép akaratát” meg kell hallani és követni kell!


– húzták alá.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató