2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

FeGyőr: A Kínai Kommunista Párt teljesen behálózta Orbán Viktort

Először is közzé kell tennünk Csurka István írását a keleti nyitásról. Ez a kisfiú még sok mindent nem tud a világ nagy dolgairól. Még azt sem, hogy a főnöke, Gyurcsány Ferenc oda volt a kínai "kommunizmusért". Persze akkor még a csattogós lepkét tologatta az óvodában, nem hallott erről.

Örülhetünk tehát a kormány megtervezett, nyílt kínai nyitásának, mert ez egyúttal a piros lap felmutatását is jelenti a liberális, kozmopolita kispályásoknak, akik eddig nagypályán játszottak és „oxfordokkal” rugdosták a gólokat a magyar kapuba.

- írta 2011-ben a néhai MIÉP-elnök, a vátesz, aki ma nagyon hiányzik a politikai palettáról...

Ez a balfasz meg ilyeneket posztol a Facebookon:

A Kínai Kommunista Párt teljesen behálózta Orbán Viktort és a magyar kormányt: a Direkt36 cikkéből kiderül, hogy már 2019-ben eldőlt, hogy a Diákváros területén épül meg a Fudan egyetem budapesti kampusza, mert „a kínaiaknak több lehetséges helyszín közül a Diákváros területe tetszett meg a leginkább”.
És persze a kínaiak sem egyszerű felsőoktatási projektként kezelik a Fudant, a kampusz építésére ugyanis ugyanolyan kiemelt projektként tekintenek, mint a Kínai Kommunista Párt gazdasági befolyását növelő Budapest-Belgrád vasútvonalra. Ez lett a magát egyszer antikommunistának tartó Orbán Viktorból: a Kínai Kommunista Pártnak csak csettintenie kell, és máris feláldozza több mint tízezer magyar diák lakhatását.
Egy év múlva nem csak Orbán Viktort kell nyugdíjba küldenünk – hanem a kínai befolyástól is meg kell szabadítanunk az országot. Hogy helyette végre tényleg felépíthessünk egy szabad, nyugati Magyarországot.

Bandika! Szép nem vagy, hülye ne legyél!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató