2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

"Mi csak a magyar szolidaritásra építhetünk" - szja 1%-okat kér a Nemzeti Jogvédő Szolgálat

Kérlek, támogasd a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (www.njsz.hu) személyi jövedelemadód 1%-ával! Adószám: 19334684-1-05

Idén is számítunk támogatásodra, hogy tovább folytathassuk jogi küzdelmünket a migráció, az EU diktátumai, a Soros-terv végrehajtása és a Soros-zsoldos álcivil, áljogvédők ellen, a normalitáspárti, anti-LMBTQ-s magyarokért, a Budaházy-Hunnia-ügyben 11 éve küzdő hazafiakért, a 2006 őszi elszámoltatásért, az elcsatolt területeinken élő honfitársaink jogaiért, önrendelkezéséért, a magyarellenes önkény magyar áldozataiért, a multik károsultjaiért és minden igaz magyar ügyért.

Főbb műveleti területeink:

– a 2002-2010 közötti balliberális, nemzetellenes kormányok hatalmi önkénye (a leghírhedtebb a 2006 őszi rendőrterror) üldözöttjeinek védelme, áldozatainak jogi képviselete, jogi küzdelem az igazságtételért, a gyurcsányi rezsim által kreált Budaházy-Hunnia büntetőper vádlottjainak védelme,

– az elcsatolt sorban és jogfosztottságban élő magyarok jogvédelme, önrendelkezési harcainak jogi támogatása,

– és ami manapság a legtöbb kihívást adja: a sorosista, patriofób-liberális álcivil hálózatok külföldi és hazai jogi pergőtüze elleni nemzeti jogvédő küzdelem. Ennek keretében többek között képviseljük a LGBTQ-mozgalom erőszakos térfoglalása ellen küzdő normalitáspárti aktivistákat és az szexuális deviánsok támadásának jogsértettjeit (Budaházy Edda, dr. Téglásy Imre), indítunk kollektív személyiségi pereket a magyar nemzet méltóságát sértő balliberális közéleti és sajtógyalázkodások elkövetői ellen a „Tégy a magyargyűlölet ellen!” akció keretében és védjük azon hazafiakat, akik a sorosista, patriofób-liberális álcivil hálózatok ellen lépnek fel.

Mögöttünk nem állnak magyarellenes, Soros-féle külföldi pénzemberek és gyarmatosító szervezetek, de külföldi államok sem, mivel mi magyar nemzeti érdekeket védünk a jog eszközével.

Mi csak a magyar szolidaritásra építhetünk, ezért számítunk Rád is!



A Nemzeti Jogvédő Szolgálat bankszámla száma: (HU45) 11600006-00000000-29912821

Mi soha nem adjuk fel és nem engedünk a magyarok jogaiból!

Szeretettel ajánlom a kiváló nemzeti filmesek (Almási Lajos, Gömör Tamás, Kelecsényi Nándor) rövidfilmjét a Nemzeti Jogvédő Szolgálat támogatása érdekében 2020. február 15-én tartott jótékonysági estről és a nemzeti jogvédelemről.

Jogi közreműködésünk révén nemrég Novák Elődnek pert nyert a rendőrség ellen a Kúrián és így sikerült az Andrássy utat mentesíteni a szexuális deviánsok idei vonaglásától:

Előre is köszönjük a segítségeteket, amely által az egyébként központi és állandó más jellegű támogatásokkal nem rendelkező szervezetünk egyedüli fő forrásait, azaz az SZJA1%-os támogatási lehetőségét bővíteni tudja.

Hálás köszönettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató