2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Szabó Tímea elcsukló hangon: Gergővel elsimítjuk azt a dühöt, amit Orbánék felkorbácsoltak

Karácsony a róla áradozó Szabó Tímeáról osztott meg egy videót közösségi oldalán. Csak erős idegzetűeknek – tehetnénk hozzá.

A videó többek között a körúton biciklizők idilli montázsával indul, majd a Párbeszéd egyik társelnöke, Szabó Tímea, a másik társelnökről, Karácsony Gergelyről kezd méltató beszédbe.

„Karácsony Gergőt több mint tíz éve ismerem, több mint tíz éve dolgozunk együtt. Ő az az ember, aki a politikában sosem a hatalmat akarta, hanem a változást. Aki nem az erőszak nyelvén beszél, hanem mosolyogva és szelíden éri el a célját. És a Párbeszéd társelnökeként tanúsíthatom, hogy a Gergő mindig eléri a célját – mondja elcsukló hangon Szabó Tímea.

A társelnök szerint Karácsony erős ember, aki közösségben gondolkodik és minden embert meghallgat. Budapesten a legnagyobb ellenszéllel szemben mutatta meg, hogy amit megígért, meg is valósította – legalábbis Szabó Tímea szerint.

Szabó úgy véli, Karácsony nagyszerű eredményeit ráadásul úgy érte el, hogy „közben nem szakított szét családokat, nem hergelte egymás ellen az embereket, nem mélyítette a társadalmi szakadékot, hanem összehozta azokat, akik előtte konfliktusban voltak egymással. És ha valami kulcsfontosságú lesz a kormányváltás után, az az, hogy békét hozzunk az országba, hogy elsimítsuk azt a dühöt, amit Orbánék tizenkét év alatt felkorbácsoltak” – mondja az a Szabó Tímea, aki gyűlölettől eltorzult arccal rikácsolva fröcsög az Országgyűlésben hétről hétre.

 

Személyesen kedvelem mindegyik miniszterelnök-jelöltet – nyájaskodik a videóban Szabó Tímea, aki ugyanakkor úgy gondolja, hogy csak Karácsony képes közülük az árkok betemetésére, ő az, aki majd elhozza a békét.

Az anyák és a gyerekek nevében is azt mondom: hajrá, Gergő! – zárja gondolatait Szabó Tímea.

 

Forrás: Demokrata

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató