2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

"Áruló Ákos!" - Zuglóban háborút indítottak Hadházy ellen

A Facebookon picsog a lódoktor.

A szocialistákkal harcoló momentumos szarkeverőről a XIV. kerületben lejárató témájú szórólapokat osztogatnak...

Ezeket a szórólapokat terjeszti valaki Zuglóban. A papírokon – törvénytelenül – nem szerepel, hogy ki a kiadó. Remélem, a helyi Fidesz próbál így beavatkozni az előválasztási küzdelembe, a másik lehetőség ugyanis nagyon szomorú lenne. Mindenesetre az ismeretlen megrendelőnek azt üzenném, hogy ez így nagyon gyenge, a propagandasajtó ennél sokkal cifrább hazugságokkal is próbálkozott már ellenem!  


A papírok tartalmával kapcsolatban pár megjegyzés:

1) Ha valaki a pártjában mocskos korrupcióról szerez tudomást és elhallgatja, azt nem lojalitásnak, hanem cinkosságnak hívják.
2) Azt, ha valaki név nélkül küld ilyen cetliket, azt ócska gyávaságnak hívják.
3) A trafikügynél csak két választásom volt: vagy a pártomat árulom el, vagy a hazámat és a magyar embereket. Természetes, hogy az elsőt választottam.
4) Az LMP-t nem árultam el, hanem a pártok közötti együttműködésért küzdöttem 2018-ban, ezért az etikai bizottság ki akart zárni – ezt nem vártam meg.
5) Szerencsére ma már az LMP is rájött, hogy szükséges az együttműködés. Ezért van előválasztás. Az előválasztás, a vele járó verseny és viták ellenére jó dolog, hiszen remélhetőleg minden körzetben több jelöltből lehet megtalálni a legjobbat, aki majd egyedüli ellenzékiként indul a Fidesz ellen.
6) A zuglói szocialista jelöltnek javaslom, hogy ha nem ő küldi alapokat (nagyon remélem, hogy nem ő az), akkor forduljon az előválasztást felügyelő bizottsághoz!
 

Én elkötelezett vagyok amellett, hogy 2022-ben legyőzzük a Fideszt. Sőt, ennél többet is szeretnék: VALÓDI VÁLTOZÁST! Nem csak lecserélni akarjuk a fideszeseket, beleülni a székükbe, hanem az egész rendszert akarjuk leváltani, új politikai kultúrát teremteni! Ez egyebek mellett azt is jelenti, hogy elutasítjuk az ilyen módszereket, azokat pedig, akik mégis alkalmazzák, eltanácsoljuk a közélettől. 

- írta bejegyzésében Xanaxos Ákos.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató