2021. július 25. - Jakab, Kristóf
EUR : 358.76
USD : 304.68
Időjárás ikon34°21°

Baranyi Krisztina megint elkésett egy közbeszerzéssel

Csak május közepére írták ki a közbeszerzést kaszálásra Ferencvárosban. Az elkésett intézkedés az jelenti, hogy idén még nem történt meg a teljes kerület fűnyírása, holott néhány helyütt méteres gyom zavarja a lakosokat. Gyurákovics Andrea, a helyi Fidesz–KDNP frakcióvezetője elmondta: ugyan tűzoltásként a lakosok panaszára a FESZOFE elkezdte levágni a hatalmasra nőtt füvet, de sem a céget, sem a városvezetést ez nem menti fel a hanyagság alól.

– Elképesztő állapotok uralkodnak Ferencváros közterületein, a fű számtalan helyen még egyszer sem volt lekaszálva. Sok helyen még a tavalyi lomb kupacai is megtalálhatók – mondta el Gyurákovics Andrea, a helyi Fidesz–KDNP frakcióvezetője, aki arra figyelmeztetett, hogy a szemetesedények jó részét nem ürítik rendszeresen.

– Amíg a polgármester országos politikával és a Facebookkal foglalkozik, valahogy kevesebb idő jut Ferencváros ügyeire. Az is érdekes, hogy Baranyi Krisztina támogatói korábban mindig felszólaltak a legapróbb hanyagság miatt, most pedig nem zavarja őket a derékig érő gaz

– magyarázta a kormánypárt helyi frakcióvezetője, aki hozzátette, hogy csak május közepén írtak ki közbeszerzést kaszálásra.A Baranyi Krisztina vezette ferencvárosi önkormányzatnak nem ez volt az első késői intézkedése. Január óta nincs szerződése az önkormányzatnak takarítócéggel, ami azt vonta maga után, hogy a polgármesteri hivatal dolgozóinak kellett kivinni a szemetet vagy takarítani a mellékhelyiségeket és az irodákat. Azóta tavasz elején a hivatal álláspályázatot hirdetett takarítószemélyzetre.

Forrás: Magyar Nemzet

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató