2021. június 19. - Gyárfás
EUR : 355.38
USD : 298.31
Időjárás ikon32°19°

Jámbor András megunta: 5000 baloldali, antifasiszta harcost visz ki az utcára Orbánék ellen

Jámbor András az MSZP-Párbeszéd által is támogatott független képviselőjelölt tüntetést szervez Orbán legújabb aljassága ellen,- áll az antifasiszták cikkében, amit most változtatások nélkül közlünk.

A civil aktivista, aki korábban a Mérce főszerkesztője volt, most a Szikra mozgalom jelöltje a Józsefvárosi és Ferencvárosi körzetben. Éppen ott, ahol a kormány gigahitelekből fel akarja építeni a Kínai egyetemet.

Röviden a konstrukcióról: Hitelt vesz fel a magyar állam Kínától, hogy kínai építőipari vállalatok felépítsenek egy épületkomplexumot, amelyet átadunk a kínai Fudan egyetem részére.

Mintha csak valakitől kölcsön kérnénk egy autó vásárlására, amely autót aztán ajándékba oda is adnuk az illetőnek. Ja és még az említett autót is az illetőtől vásáronlnánk.Éppen ez ellen szervez Jámbor tünetést, ami ugye most a vészhelyzet miatt nem lehetséges.


Jámbor András a hajléktalanból lett baloldali csőcselék


A képviselőjelöltnek azonban van egy terve:

“Miután szerdán kiderült, hogy a kormány végig hazudott a Diákváros és az országot eladósító kínai egyetem ügyében, lépnünk kell!

Ha van 5000 ember, aki velünk együtt kimondja, hogy a gyülekezési korlátozás feloldása után kimegy tüntetni a Fidesz ellen, akkor mi megszervezzük ezt a tüntetést, a feloldás után az első következő hétvégén!”

Kevesebb mint egy nap leforgása alatt már ezernél is többen jelentkeztek, hogy készek tüntetni Orbán ellen, amint lehet. Fontos, hogy mielőbb meglegyen az 5 ezer résztvevő, hiszen a kormány csak az erőből ért.

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató