2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Hadházy rottyon van megint: "Szijjártó luxusrepülővel ment Pozsonyba"

Nem tud leállni a hergeléssel a momentumos provokátor.

A Facebookon fröcsög az adócsaló lódoktor.

„Szijjártó Péter már nem rendőrségi helikopterrel jár a magyar határra, hanem a honvédségi luxusrepülővel. Még büszkén posztolgat is arról, ahogyan a határtól néhány kilométerre fekvő POZSONYBA, a korábbi magyar fővárosba REPÜLŐVEL megy.

A miniszteri Mercedes a dunakeszi otthonából szinte végig autópályán száguldva 2,5 óra alatt elvihette volna a külügyminiszteri ülepet, a külügyminisztériumból pedig két óra lenne a kényelmes suhanás. Ehelyett a katonai luxusrepülőnek át kellett repülni Ferihegyre, ott felvette Szijjártót és kb. fél óra után letette a pozsonyi reptéren. A nagy Vakcinakutató azonban maximum egy órát nyert a fontos életéből, hiszen ki kellett jutnia a reptérre (Dunakesziről fél óra) és Pozsonyban be kellett jutni a városba (20 perc), így maximum egy órát nyert oda, és egyet vissza. Miközben a költségvetés vesztett minimum kétmillió forintot.

(A honvédségi Falcon 7x luxusrepülő átlagos bérleti díja 10 ezer dollár: https://www.paramountbusinessjets.com/airc.../falcon-7x.html Ez az az összeg természetesen kevesebb, ha saját repülőről van szó, de itt sem »csak« a kerozin költségét kell nézni, hanem a repülő teljes üzemi költségét. Összességében a »katonai« luxusrepülőknél valószínűleg sokkal olcsóbban jöhetne ki az ország, ha bérelné ezeket a gépeket arra a néhány RITKA esetre, amikor nem lehet máshogyan megoldani az utat. Nem kellene például külföldi oktatókapitányt alkalmazni - mert most ez a helyzet.)

Nem tudom, mi lesz a következő Szijjártóhintó. Talán űrhajóval megy majd legközelebb Mátészalkára? Érdekes, hogy ez az ember mennyire nem érti, hogy mi a baj a luxusával.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató