2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kamu Geri helyettese fenyegetőzik: "Lesz az a pont, hogy ki kell játszani az atlétikai vb ütőkártyáját a Fudan ellen"

A momentumos főpolgármester-helyettes szerint az egy abszurd helyzet, hogy Budapestnek nincs beleszólása, hogy mi épüljön meg egy ekkora volumenű projekt keretében.

Még mindig a Fudan Egyetem miatt vergődnek a kommunisták. Napokkal ezelőtt Karácsony megzsarolta a magyarokat, hogy ha megépül a Fudan, akkor nem lesz atlétikai VB.

Ezt mondta el Kerpel-Fronius az ATV-ben.

Meg akarják nyerni a jövő évi választást, és így akadályoznák meg a projektet. Majd kifejtette, hogy mit gondol arról, hogy Baranyi akár az atlétikai világbajnokságot is feláldozná, ha ezen múlik, hogy megvétózza a Fudan Egyetemet. 

„Szeretnék ennek a helyzetnek az abszurditására rávilágítani. Igen, szerintem igaza van Baranyi Krisztinának, ez a legerősebb ütőkártyája jelenleg a fővárosnak a kezében, és lesz az a pont, ahol ezt ki kell játszani. Ez egy felháborító, és olyan állapot, aminek véget kell vetni. Az egy abszurd állapot, hogy egy fővárosnak ennyire nincs beleszólása, hogy egy jelentős fővárosi kerületnek mi épüljön a területén” – folytatta Kerpel Fronius Gábor, és elmondta, hogy vissza akarják állítani az önkormányzatiságot.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató