2021. június 13. - Anett, Antal
EUR : 346.08
USD : 284.44
Időjárás ikon27°17°

Jákob nem tudja, hogy kire gondolt Orbán a "bohócozással"

Meg is érkezett Gyurcsány Ferenc csicskája. A jobbikos bohóc, aki elsőként vette magára a miniszterelnök üzenetét...

A miniszterelnök úgy értékelt, hogy az ellenzék már a jövő évi választásra készülve fejti ki az álláspontját a költségvetési vitában.

“Van egy szereposztás, nem dolgom, hogy értelmezzem, de a vak is látja, hogy miről van itt szó” - mondta. “Van egy főszereplő ez Gyurcsány Ferenc, ő mindig megmondja, hogy mi a pálya. A mellékszereplő meg a főpolgármester úr. Van egy feleség, aki európai dimenzióban értelmezi a költségvetést és van egy bohóc, akinek fogalma sincs szakmai kérdésekről, de ügyesen vet bukfencet és jól csinálja a cigánykereket, és ő meg azt mondja, hogy az egészet dobjuk ki" - fogalmazott Orbán Viktor Karácsony Gergelyről, Dobrev Kláráról, és a bohóc leírással vélhetően Jakab Péterről. “Így van ez felépítve. Ez zajlik éjjel-nappal, nem kell komolyan venni a bohócokat sosem, a provokációknak pedig nem kell felülni” - jegyezte meg.

Így reagált Jakab Orbán Viktor reggeli interjújára:

Orbán Viktor a járványra hivatkozva ennyit engedélyezett. Vagyis az 501. tüntetőt már haza kell küldeni. Ilyen félős ember a mi miniszterelnökünk. Hisz ő is tudja, itt nem 500-an elégedetlenek vele, hanem milliók. Azok a milliók, akiknek elegük van a lopásból, a hazudozásból, a gyűlölködésből, a szétvert egészségügyből, a megalázó bérekből, az alamizsnának is kevés nyugdíjból.

Jut eszembe, fényes elméjű miniszterelnökünk ma azt találta mondani, hogy az ellenzéknek az a jó, ha az országnak rossz. Nézzük csak. Szerintem rossz az országnak, hogy miközben a bérek alacsonyak, a kormány még több adót akar beszedni. Rossz az országnak, hogy a vállalkozásaink nem kaptak segítséget a válság alatt, miközben az Orbán-haverok 800 milliárdot kaszáltak. Rossz az országnak, hogy a kormány nem költ eleget egészségügyre, mert kell a pénz egy új, 150 milliárdos stadionra. Rossz az országnak, hogy a gyerekeinkkel már egy mesét se lehet az interneten megnézni úgy, hogy ne ugrana fel egy ellenzéket gyalázó kormányreklám. Rossz, hogy a kormány a gyűlöletben hisz, csak hogy hatalmon maradjon. Maradjunk annyiban, ami rossz az országnak, az csak a Fidesznek jó.

Végezetül még valami. Miniszterelnök úr ma azt mondta, van az ellenzékben egy bohóc, aki jól bukfencezik. Nem tudom, kire gondolt, azt viszont tudom, ki fog hamarosan nagyot bukfencezni. És azt is tudom, hogy egy ország fog rajta felszabadultan nevetni. Jó mulatság, férfi munka lesz!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató