2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Kamu Geri: Nekem van a legtöbb esélyem megszólítani az ellenzéki szavazókat, egyesíteni fogom az országot

Minden jel arra utal, hogy nekem van a legtöbb esélyem az ellenzéki pártokhoz nem tartozó választók megszólítására is, ez pedig kulcskérdés Orbán Viktor legyőzéséhez

– erről beszélt az hazudós srác egy interjúban.

A doktorijáról és a nyelvtudásáról hazudozó Kamu Geri azt ecsetelte, hogy óva intené az ellenzéki közvéleményt attól, hogy a saját kardjukba dőljenek és azt mondják, kétharmad nélkül nem lehet kormányozni. Szerinte ez messze nincs így. – Nem látok olyan fideszes, kétharmadba öntött jogszabályt, amelyet ne lehetne a következő kormánynak visszacsinálni – mondta.

Karácsony Gergely az életre hívott - Bidenről másolt - 99 Mozgalom kapcsán azt mondta, tudja, hogy nem csak az értelmiségnek kell politizálni, de megfelelő erkölcsi és intellektuális tőke nélkül nem lehet választást nyerni.

– Tudom, hogy a választási győzelem szempontjából az lesz a lényeg, hogy hányan mennek el kopogtatni a kis falvakban, de akik kopogtatni fognak, azok közül nagyon sokaknak nagyon fontos, hogy Ángyán József e mellé az ügy mellé állt, ahogy mások is, akikre felnéznek – fejtette ki a főpolgármester.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató