2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Csokis-Caket Terézvárosban indítja a moslék

Kocsis-Cake kampányszlogenje a 2022-es választásra „Egy nyelvet beszélünk!” lesz, szerinte ez is kifejezi kötődését a VI. és a VII. kerülethez.



„A legaktívabb országgyűlés képviselők egyikét, a Fidesz korrupciós ügyletei és környezetkárosító projektjei ellen keményen fellépő Kocsis-Cake Oliviót indítja a Párbeszéd és az MSZP Budapest szívében” – írta meg az MTI a Párbeszéd közleménye alapján.

A pártok úgy vélik, hogy Kocsis-Cake a legalkalmasabb jelölt arra, „hogy legyőzze a hatalom emberét, és folytassa a munkát a parlamentben.”

A politikus programjának címe „Legyen zöld a Körút”; ezzel szeretné felhívni a figyelmet a a Nagykörút és a kerületek zöldítésére. Úgy véli, a nyári hőség egyre megterhelőbb a klímaváltozás miatt, ami többek között megannyi idős ember halálához vezetett.

„Tudására, tapasztalatára különösen nagy szükség lesz a kormányváltás után” – mondta Karácsony Gergely főpolgármester a jelöltről.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke pedig így fogalmazott: „Olivióra mindig lehet számítani: az az ember, aki elszántságával akkor is megoldja a problémákat, amikor mások azt mondják, lehetetlen. Már terézvárosi önkormányzati képviselőként is nagyon elkötelezett volt a helyi ügyekben, mert tudja: nagy szavak helyett eredményeket várnak az emberek."

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató