2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Itt az idő: Gödény holnap forradalmat csinál a Hősök terén

Holnap 11 órakor elfoglalják a Hősök terét a vírustagadó és a követői.

A Facebookon adta ki az ukázt Gődény György:

Az enyhítést meglépték, és a vakcina matek tovább halad, mert nemsoká itt a foci EB, ahol ciki volna, ha korlátozás lenne. De a szabad gyülekezés tilalma még fenn áll 500 fő felett, és milyen meglepő, hogy ez június 14-ig lesz, hiszen a „cilvil” békemenetet éppen utána tervezik.

Ebből következően - a provokátorok, a szánalmas gyűlölködők és a megosztásra törekvők erőlködése és hazugságai ellenére - a tegnap esti bejelentésem szerint haladunk tovább, ami annyit jelent, hogy vasárnap a Hősök terén 11-órától nyilvános sajtótájékoztató lesz, amire szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Ugyanis a feltételesen engedélyezett rendezvényen így 500 főig bárki résztvehet. Ettől többen jelenleg, csak „védettségi” igazolvánnyal gyűlhetnénk össze, ami egy diszkrimináció ellenes demonstráción azért elég nevetséges lenne!

Tehát akiket érdekelnek a holnapi sajtótájékoztatón bejelentésre kerülő fontos információk, és sok egyéb mellett az is, hogy mikor tartjuk meg a nagy demonstrációt, az bátran jöjjön el, szájmaszk és büntetéstől való félelem nélkül.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató