2021. június 15. - Jolán, Vid
EUR : 350.14
USD : 289.11
Időjárás ikon25°12°

Jákob addig nem nyugszik, míg nem buktatja meg Orbánt, csak előtte küldjenek neki pénzt a büntetésre

Ha százmillióra büntetnek, akkor sem tudnak elhallgattatni!- kezdi ezzel a felütéssel Jákob a mai posztját.

Majd így folytatja: 


Mindenekelőtt köszönöm a rengeteg támogató levelet, amit küldtetek nekem.
Az orbáni világban a tolvajok azt gondolják, meg tudják akadályozni a rendszerváltást és az elszámoltatást, ha anyagilag ellehetetlenítenek.

Tévednek!

Sosem fogok meghátrálni, sosem fogom elárulni az ügyet, amiért parlamenti képviselő lettem.
Az én küldetésem az, hogy a Ti hangotok legyek! Azoké, akiket kisemmiztek, becsaptak, megaláztak, leproliztak a fideszes ficsúrok, az Orbánok, Kövérek, Rogánok rendszere. Addig nem nyugszom, amíg meg nem fizetnek a tolvajok! Addig nem állok meg, amíg vissza nem vesszük Orbán strómanjaitól az ellopott ezermilliárdokat, és vissza nem adjuk a magyar embereknek!

Addig nem hátrálok, amíg valóra nem váltjuk a rendszerváltás be nem teljesített ígéretét, hogy végre elhozzuk a jólétet és a szabadságot minden magyarnak!
 

Segítenetek kell!

Csatlakozzatok hozzánk aktivistának, juttassátok el a rendszerváltás reményének hírét a legeldugodtabb falvakba is, vagy egyszerűen csak támogassatok abban, hogy a feladat nagy részét átvállaljam, és képviseljelek titeket az Ország Házában, az utcákon, a közösségi tereken.


Mert háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza, s háromszor annyi pénzt fogunk a ti segítségetekkel gyűjteni, mint amennyi büntetést Kövér elvtárs kiszabott rám.
Köszönöm, ha a „tetszik” gomb megnyomása mellett anyagilag is tudjátok támogatni, hogy álljuk a büntetéseket és támadni is tudjunk. Az országunkat már ellopták, a népünket még nem. Csak rátok számíthatunk, hogy visszavegyük azt, ami a mindannyiunké. Magyarországot!


Ide várjuk az adományodat, majd felsorolt egy csomó lehetőséget a tarháláshoz......Jákob.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató