2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kurva világ lesz: Gödény pártot alapít, elindul a 22-es választáson, buktatja Orbánt

Várhatóan június 20-án jelenti be Gődény György, hogy pártjával elindulnak a 2022-es országgyűlési választásokon. Az ismert vírusszkeptikus vasárnap délelőtt a Hősök terén tartott sajtótájékoztatót, az eseményen az Index kérdésére elmondta: az utcai tiltakozás kevés lesz ahhoz, hogy érdemi változásokat érjenek el. Ezt igazolta a sajtóesemény hangulata is. Gődény kegyetlen sortüzet kapott a vírustagadó hívek kemény magjától.

 

Az eseményt élőben közvetítettük: 

 

 

„Sétával, g...!” – röhögött fel az első sorban ácsorgó kemény mag. A masszív testalkatú férfiak energiaitaloktól felpörögve vetették rá magukat Gődényre. Egy ponton a sajtótájékoztató kisebb botrányba fulladt, a kemény mag vezetője, bizonyos Ferenczik Robika ugyanis önhatalmúan átvette a szót. Bár a részletekbe nem ment bele, lényegében nemzeti ellenállást, sőt forradalmat hirdetett meg. Gődény szerencsére számíthatott hűséges híveire. Sokan hurrogtak, volt, aki halált megvető bátorsággal leprovokátorozta a társaságot. Végül egyikőjük egy civil ruhás rendőrrel tért vissza, aki elkísérte a lázadót. A jelenet az esemény során többször megismétlődött.

Hülyékkel nem kell foglalkozni

– mondta Gődény György a sajtótájékoztató végeztével. A szkeptikus egy maroknyi követőjével beszélgetett még a szakadó esőben, ekkor az Index kérdésére is válaszolt.

ELMONDTA: JÚNIUS 20-AI ESEMÉNYÜKÖN DERÜL MAJD KI, HOGY PÁRTJÁVAL ELINDULNAK-E A 2022-ES ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSON.

Ezt azonban viszonylag biztosra vehetjük. Gődény György kissé csalódottan hozzátette: valamit ki kell találni, mert ezek az utcai események kevesek lesznek a változáshoz.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató