2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Bayer Zsolt: A férj jogán

A FÉRJ JOGÁN

Mindenekelőtt szögezzük le: Sebián-Petrovszki László, te egy utolsó, mocsok gazember vagy.

Eszement hazugságokkal rágalmazod a feleségemet. Nem számít az egészségügyben lehúzott sok évtized, a három szakvizsga, a feddhetetlen gyógyító tevékenység, a szakma és a betegek iránti tisztelet és alázat, a megszámlálhatatlanul sok ellátott beteg, az aneszteziológusként és intenzív terapeutaként dolgozva megmentett szintén megszámlálhatatlanul sok élet, nem számít a sportolókért végzett önfeláldozó munka - nem számít semmi sem.

Mert ő az én feleségem.

Ezért te és a hozzád hasonló mocsok gazemberek, mindenekelőtt a főnököd, meg az a már egyszer elítélt, börtönjárt, ma is vád alatt álló, Kamarából felfüggesztett szemét maffiózó Czeglédy azt gondoljátok, mindent és bármit megengedhettek magatoknak.

A férj jogán mondom: ha nem ebben az elasszonyosodott, perverz és beteg világban élnénk, párbajra hívnálak. Persze, ez is illúzió. Te nem vagy párbajképes. Embernek hitvány vagy, tisztességed, becsületed nincs, férfinek pedig… na azt hagyjuk.

Éppen ezért, a ti köreitekben nagy-nagy megbecsülésnek örvendő, körberajongott, kongresszusotokon felszólaló, Gyurcsány mellé ültetett Nagy Blanka örökbecsű szavaival fordulok hozzád:
Üzenem neked, te csupasz pofájú f*sz, hogy lépj hátra egyet, és b**zd arcon magad.

S minél előbb, ha kérhetem, mert ha magadtól nem tudod végrehajtani a blankai instrukciókat, akkor szívesen besegítek.
Ezen jótanács tudatában hazudozzál holnap a Parlamentben is, mert sokáig már úgysem lesz rá alkalmad. Világos?

S-P1G!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató