2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Szabó Tímea: Rettegnek ezek a senkiháziak, mert tudják, hogy jövőre végük lesz

Rettegnek ezek a senkiháziak, mert tudják, hogy jövőre vége a tolvaj királyságuknak.

„Kövér-ellenőr elvesztette a maradék józan eszét! Kiállunk egymásért, minél jobban szorítanak, annál erősebb lesz az ellenzéki összefogás!

Egy hónappal ezelőtt a párbeszédes Tordai Bencet büntette Kövér és a Fidesz-KDNP 8 millió forintra azért, amiért Varga Mihálytól az ülésteremben megkérdezte, hogy miért vett el 9,5 milliárd forintot a 2. és 3. kerület egészségügyi ellátásától. Tordai Bence azt tette, ami a képviselői kötelessége. Jakab még ennél is kevesebbért kapott 4 havi fizetéselvonást.
Még diktatúrákban sincs olyan, hogy egy képviselőnek kevesebb joga van, mint egy embernek az utcán. Ez már bőven az alapvető szólásszabadság lábbal tiprása, amit Kövér művel. Egy kérdésért a miniszterhez, vagy pláne azért, mert a ficsúr szót használjuk, nincs bíró, aki bárkit elítélne.

Kövér a legrosszabb házmester-tempót hozza, méltatlan a házenöki pozícióra, mondjon le, és a politikai pályafutását inkább valamelyik, a szívének oly kedves diktatúrában folytassa. Amit Kövér csinál, az ezerszer szégyenteljesebb, mint Szájer tornamutatványa. Rettegnek ezek a senkiháziak, mert tudják, hogy jövőre vége a tolvaj királyságuknak. Összetartunk, nem ijedünk meg, folytatjuk!”- írta Szabó Tímea a nőies bejegyzését a Facebook-pldalán.

 
 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató