2021. június 17. - Alida, Laura
EUR : 351.14
USD : 289.5
Időjárás ikon29°18°

Fordulat: újabb szereplő szállt be az ellenzéki miniszterelnökjelölt-választásba, Ecsenyi bohóc is elindul

A Le az adók 75%-ával Párt közleményben tudatta szerdán: elnökük, Ecsenyi Áron bejelentette indulását a miniszterelnök jelöltként indítjuk az előválasztáson.

Ecsenyi Áron neve több budapesti tüntetésről is ismerős lehet: az év elején több tüntetést is szerveztek Budapesten a vendéglátósokért, ezek egyik vezető szereplője volt Ecsenyi Áron, a Le az adók 75%-ával libertárius párt elnöke. Emlékezetes, hogy a legnagyobb korlátozások idején megrendezett demonstrációkon komoly rendőri fellépés volt, a résztvevőket igazoltatták, sokakat megbüntettek. 


"Ecsenyi Áron is beszállt az előválasztásba. Mivel az előválasztási szabályok nem tartalmazzák, hogy jobboldali nem indulhat, ezért élünk is ezzel a lehetőséggel. A miniszterelnök jelölteknek 20 000 aláírást kell gyűjtenie fő szabály szerint, ehhez pedig elég aktivistánk van - noha mi nem adófizetői pénzekből gazdálkodunk, mint a Fidesz-DK-Momentum-stb.
A mostani jelöltek Jakab Pétertől Karácsonyig sajnos nem komolyan vehető figurák.Sajnos semmilyen szinten nem reflektálnak arra, hogy a a Fidesz alapvetően baloldai lépései; a CSOK-kal felfújt ingatlnapiaccal, a magánnyugdíjak államosításával, a közmunkával és az európai léptékben is csúcstartó munkát terhelő adókkal hosszú távon politikai függésbe taszítják a társadalom alsó rétegét. Ezért már az előválasztáson fontosnak tartjuk, hogy valódi jobboldali értékek is képviselve legyenek. Pártunk fő célja, hogy az állami szolgáltatások lemondhatóak legyenek, havi több, mint 100 ezer forintnyi adótól mentesítve a dolgozó embert."- írja közleményben az egyszemélyes párt.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató