2021. június 16. - Jusztin
EUR : 351.26
USD : 289.56
Időjárás ikon28°18°

Kamu Geri cserben hagyta a Tour de Hongrie-t (is)

Hiába várták a verseny budapesti állomásán a főpolgármestert, Karácsonyt feltehetően lefoglalták a miniszterelnök-jelölti teendői.

Nagyon be lehet havazva a baloldal kedvenc bringás szomszéd fiúja, aki még főpolgármesteri teendőinek – ráadásul egy Magyarországon sporttörténeti jelentőséggel bíró kerékpáros versenyről volt szó – sem tudott eleget tenni.

A Tour de Hongrie magyar kerékpáros körversenyének ötödik etapján

a sajtó hiába várta a főszervező által meghívott Karácsony Gergelyt, ő nem sokkal a rajt előtt lemondta a szalagátvágást.

A 888.hu felkereste a verseny főszervezőjét, Eisenkrammer Károlyt, aki elmondta, a versenyen hagyomány, hogy minden állomáson a célvárosok polgármestereit kérik fel a díjak átadására. A versenyszabályok szerint is ez az eljárásrend.

Ha pedig valamilyen okból nem tud megjelenni az adott polgármester, akkor általában küld maga helyett valakit erre a feladatra”

– mondta a főszervező.

Eisenkrammert arról is kérdeztük, hogy jelen esetben megtörtént-e ez, küldött-e Karácsony a 41 tanácsadójából akár egyvalakit is maga helyett.

A főszervező nemmel válaszolt a kérdésre.

Biciklisáv Gergelyt tehát néhány látszatintézkedésen kívül feltehetően sem a kerékpározás, sem a főpolgármesterkedés nem nagyon izgatja már. Kérdés csak az, hogy a miniszterelnöki székben ülve vajon mit találna ki magának Karácsony Gergely, amit aztán az ország vezetésének is elébe helyezne?!

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató