2021. október 18. - Lukács
EUR : 359.76
USD : 310
Időjárás ikon14°

Brutálisan megverte cellatársa a soroksári futónő gyilkosát a börtönben

R. Szilveszter ügyvédjének beszámolója szerint a nemzetközileg ismert bérgyilkos, D. Csaba a falhoz vágta és jó néhányszor keményen megütötte védencét.

Rátámadt a soroksári futónő megölésével megvádolt R. Szilveszterre cellatársa, D. Csaba, a nemzetközileg ismert bérgyilkos – tudta meg a Blikk. R. Szilveszter csütörtökön reggel arról számolt be ügyvédjének, hogy cellatársa minden indok nélkül nekiesett és megverte. Az ügyvéd elmondása szerint D. Csaba – éppen R. Szilveszter tárgyalása előtt – a falhoz vágta és jó néhányszor keményen megütötte cellatársát.

Dr. Lichy József kérni fogja a parancsnokot, hogy tegyen valamit, mert úgy érzi, veszélyben van ügyfele testi épsége.

Az ügyvéd egyébként nem érti, hogy védencét miért helyezték át korábbi cellatársa, M. Richárd mellől, amikor „teljes békében, szinte baráti viszonyban elvoltak egymás mellett.”. „Szilveszter tudta, hogy baj lesz, ezt jelezte is, mégsem vették figyelembe a kérését. Állítólag azt mondták neki, majd idővel szépen összecsiszolódnak. Úgy tűnik, ez nem történt meg” – nyilatkozta a lapnak, mely azt is felidézte, hogy D. Csaba ügyvédje korábban arról beszélt, védence nem bírja elviselni maga mellett az olyan férfiakat, akik nők életét oltják ki.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató