2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A bűnöző Czeglédy teljesen kiakadt, mert figyeli őt a rendőrség

Megszüntette az áprilisban indított nyomozást a rendőrség annak az autónak az ügyében, amelyikCzeglédy Csabát, a DK szombathelyi önkormányzati képviselőjét követte a napokban – erről a politikus számolt be Facebook oldalán. Czeglédy bejegyzésében arról ír, hogy bár titkos, de valós a Mazda rendszáma, majd idézi a határozat leglényegesebb részét:

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a fenti – valós – forgalmi rendszámú gépjármű használatára az adott helyen és időben a Rendőrség bűnüldöző tevékenységével összefüggésben került sor.

A képviselő bejegyzésében arról is ír, hogy „a gyanú szerint a gépkocsi a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz tartozik. Mindezek szerint az ellenzéki politikusok követése már mindennapos gyakorlat a Fidesz kézivezérelte belügyi szerveknél.”

Áprilisban indult eljárás egyedi azonosítójellel való visszaélés ügyében, mert a Mazda típusú gépjármű rendszámát (PRT-076) a járműnyilvántartás szerint még nem adták ki Magyarországon.

 

Igen, jól érti a kedves olvasó, a 6 milliárdos adócsalással vádolt bűnöző Czeglédy, felháborodik mert figyelik, miközben más bűncselekményekben is felreppent a neve azóta.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató