2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Nem csak a szemét, mindenét elveszítette Nagy László 2006-ban

A 2006-os brutális rendőri fellépés áldozata soha nem fogja megbocsátani, amit vele tettek.

2006-ban a brutális rendőri fellépés miatt nemcsak a fél szemét, hanem mindenét elveszítette – nyilatkozta a HírTV-nek Nagy László.  Nagy László vérző fejjel feküdt a földön, miután 15-20 méteres távolságból egy rohamrendőr fejre célzott lövést adott le rá. A férfi a találattól a bal szemére teljesen megvakult.

2006. október 23-án a rendőrök könnygázzal és vízágyúval oszlatták a tömeget Budapesten. Az azonosítószám nélküli egyenruhások a Fidesz-rendezvényéről hazaigyekvőkre is rátámadtak. A rohamrendőrök gumilövedéket is használtak, gyakran a tüntetők és a békés demonstrálók fejét célozva. Egy ilyen lövedék áldozata lett Nagy László miután 15-20 méteres távolságból egy rohamrendőr fejre célzott lövést adott le rá. A férfi a találattól a bal szemére teljesen megvakult.

Lászlóval 15 év elteltével a HírTV készített interjút. Úgy érzi, hogy a 2006-os brutális rendőri fellépés során nemcsak a fél szemét veszítette el, hanem gyakorlatilag mindenét.

„Ezt nem lehet feldolgozni. Én akkor elveszítettem mindenemet,

12 éves kapcsolatomtól kezdve mindent. Nem lettek volna barátok, én csöves lennék."

A férfi szerint soha nem lehet megbocsátani azt, amit 2006-ban tettek vele. Nagy László szerint nagyon fontos, hogy a 2006-os eseményeket soha ne felejtsék el a magyar emberek. Szerinte semmi jóra nem számíthatna az ország, ha Gyurcsány Ferenc vagy felesége hatalomra kerülne.

„Ha nem beszélünk róla, akkor ez tényleg hatalomra kerül. Szépen tud mosolyogni, szépen tud megint hazudni.”

 

(HírTV)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató