2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Orbán beletaposta a földbe Jakabot: Ön egy csörgősipkás komédiás

Jakab Orbánnak: Minek nevezzelek? Tolvaj. Orbán Jakabnak: Ön egy csörgősipkás komédiás

A jobbikos Jakab Péter indította meg az azonnali kérdések óráját. Jakab úgy érzi magát, mintha a rendszerváltás előtti időkbe röppent volna vissza: kimondta, hogy „ficsúr”, kapott is érte büntetést.

Ezután tanácsot kért Orbán Viktortól arra, hogy milyen szavakért jár majd büntetés: „hogyan nevezné a női luxustáskák szerelmesét, Rogán Antalt”, vagy azt az embert, aki azt állítja, hogy bérből és fizetésből él, „utcai harcosnak?”

„Mire fel ennyire sértődősek?” – kérdezte Jakab Orbánt. A Jobbik-elnök feltette a következő kérdést: „Minek nevezzelek?” – ezt pedig taps fogadta.

Orbán erre úgy reagált: „Egy ideig mi is komolyan vettük önt, de ön már egy másik műfajban utazik. Ön egy komédiás, aki hétről hétre a szemünk előtt csinál bohócot magából, ez sokba kerül a választópolgároknak”. Gyurcsány pedig használja Jakabot arra, hogy „csörgősipkát húzzon a fejére, és csak rázza, rázza”, de Orbán ennél szellemesebb mondatokat vár Jakabtól.

 

Orbán: Ön egy komédiás

Ön egy komédiás, ami egy kicsit sokba kerül a választópolgároknak, havi 6 millió forintba. Az önök térfelén Gyurcsány Ferenc a főnök – mondta Orbán. Gyurcsány egy csörgősipkát rak az ön fejére, de hatmillióért szellemesebb mutatványokat várunk.

 

Jakabot megint elhallgattatták

„Önökből kijönne a komplett magyar börtönválogatott” – kezdte Jakab a válaszreakciót, erre megvonták tőle a szót.

 

Orbán: Mindennyian tudjuk, hogy a Jobbik a legkorruptabb magyar párt

A Jobbikot már az előző ciklusban is megvették, és most is eladták magukat. A kérdés csak az, hogy mennyit kaptak Gyurcsánytól.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató