2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Gödény megalapítja a pártját és azt mondja, hogy ők lesznek a mérleg nyelve

A vírustagadóknak már van bejegyzett pártjuk, Normális Élet Pártja néven. Azt gondolják, hogy ők lesznek a mérleg nyelve.

Gődényék beszállnak a választásba, a vírustagadók Médiaforrás nevű hírportálján jelentették be a szándékukat. Amint lecsengett a koronavírus, feloldották a korlátozások többségét, nincs mibe belekötni vírustéren, máris elkezdtek politizálni.

„Mert ez a legalább félmillió ember, ha változtatni akar a mai nem normális helyzeten, akkor leghamarabb a 2022. évi választáson teheti meg, gond nélkül”

– indokolja a választási indulást a Gődény Györgyhöz köthető párt.

Azt gondolják, hogy ők lesznek a mérleg nyelve, de nem önállóan fognak indulni. Összefogásra készülnek, ám azt még nem árulták el, hogy kivel.

„Egy év tapasztalatszerzés után és az egyeztetéseket követően hamarosan kiderül, hogy a Normális Élethez ragaszkodók kivel fognak össze” – írják. A bejelentés várhatóan a június 20-i Kossuth téri demonstráción történik meg.

Egy 3 ezer fős mintán közvélemény-kutatást is végeztek, amiben a koronavírus-járványról, a védelmi intézkedésekről és a választásokról is kérdezték az embereket. Azt állítják, hogy a megkérdezettek 9 százaléka szavazna Gődény vírus-szkeptikus mozgalmára, tehát Gődényék beszállnak a választásba.

A vírustagadók nagyon előre mentek, a várható eredményt is kiszámolták. Szerintük az ellenzéki összefogás 45 százalékot kapna, a Fidesz 43 százalékot, ők pedig 12-t.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató