2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Hadházy: Térdre kényszerültem a paradicsom előtt, de ez nem jelenti azt, hogy a hatalom előtt is letérdelek

A közmunkát a Facebookon közvetíti az elmebeteg országgyűlési képviselő.

Hadházy Szekszárdon a paradicsomokkal foglalatoskodik és minden nap beszámol róla, üzent is a hatalomnak, 5-én ő is ott lesz a tüntetésen:

Ahogy mondani szokták: ha csak egy videót akar megnézni, amin egy képviselő térden mászva dolgozik, akkor ez legyen az... A paradicsom kacsolás egyszerű munka, a növények szárának föld közeli részéről kell kis hajtásokat óvatosan leszedni, hogy közben ne törjük le a nagyobb ágakat. Oda kell figyelni, de a nagyobb gond, hogy igen mélyen van és elég sok van belőle - az elsőket még lehet lehet hajolva csinálni, de utána térdre kényszerül az ember.
A paradicsom előtt térdre kényszerültem, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy ezzel a hatalom előtt letérdeltem, sőt.
Azt gondolom, hogy csak a valódi ellenállás, a játékszabályok el nem fogadása az, amivel elérhetjük, hogy azok a politikusok is menjenek el dolgozni (börtönkertészetek is vannak!), akik ezt valóban megérdemelték és akik közül legtöbben életükben nem dolgoztak semmit a kényelmes parlamenten kívül.
Ha Ön is tenni akar ezért, akkor Önnek nem kell paradicsomot kacsolni a fülledt fóliasátorban, de ettől még aktív cselekvésre van szükség. Legelsőként találkozzunk 5.-én a Hősök terén!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató