2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Szabó Tímea: a 48 kilómmal nem fogok ráugrani a miniszterelnökre

Kabul Rózsája a Facebookon mondta el a véleményét a tegnapi gyalázatos akciójáról és a szombati tüntetésre hívja a követőit.

Ezt írja a elmeháborodott "képviselő asszony":

„Kikapcsolták a mikrofonomat, mert hazaárulónak neveztem Orbán Viktort, amiért kiárusítja az országot a Kínai Kommunista Pártnak.

A 450 milliárd forint hitelt még az unokáink is fizetni fogják a senkinek sem kellő budapesti Fudan Egyetemért. A kikapcsolt mikrofon miatt nem lehetett hallani, ahogy »felköszöntöm« Orbán Viktort a szülinapján, viszont Tordai Bence képviselőtársam felvette, ahogy átadom neki a szülinapi ajándékát: egy tükröt, amelyen az ő korábbi mondásai szerepelnek, többek között az, hogy nem leszünk gyarmat!

Semjén Zsolt rögtön felpattant főnöke védelmében. Megnyugtattam, hogy ne izguljon, a 48 kilómmal nem fogok ráugrani a miniszterelnökre. Aztán odapördült Kocsis Máté is, és elvette Orbán ajándékát. Szerintem ez gorombaság, mert nem neki volt szülinapja! Ezt a szemére is vetettem, mire sértődötten annyit válaszolt, hogy bezzeg neki nem adtam a szülinapján ajándékot.

Hát ha ezen múlik a boldogság, akkor kap tőlünk Kocsis Máté is ajándékot: egy jó kis tüntetést!

Most szombaton, délután 4-kor a Hősök terén tüntetünk a Kínai Kommunista Párt Fudan Egyeteme és Magyarország elárulása ellen! A tüntetésen felszólal Karácsony Gergely is.

Gyertek ti is! Tiltakozzunk Orbánék hazaárulása ellen! 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató