2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Fegyőr: Számítani fogok miniszterelnökként Hadházy Ákosra.

Számítani fogok miniszterelnökként Hadházy Ákosra.

 „Tegnap fizikai valójában is létrejött és megkezdte munkáját az Európai Ügyészség, aminek elsődleges célja, hogy ne hagyja politikai maffiák által ellopni az EU-s pénzeket. Ezeket a pénzeket ugyanis az egyes országok gyarapodására és fejlődésére szánták, nem pedig arra, hogy a politikai vezetés növelje belőle a magánvagyonát.

Nem csoda, hogy a Fidesz-maffia által vezetett Magyarország nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez. Hiszen az Orbán-családnak soha semmi nem elég: alig várják, hogy az uniós helyreállítási alapból a nekünk, magyaroknak járó milliárdokat is zsebre tegyék.

A 2022-es kormányváltás után első intézkedések között fogunk csatlakozni a közös Európai Ügyészséghez, hogy ne tudják büntetlenül ellopni a magyar iskolákra, kórházakra, és munkahelyekre szánt EU-s pénzeket!

Számítani fogok miniszterelnökként Hadházy Ákosra, akinek az lesz a feladata, hogy az újonnan létrehozandó magyar Korrupcióellenes Ügyészséggel, valamint az Európai Ügyészséggel összefüggő politikai és jogi koordinációs munkákat elvégezze. Nála jobb választást erre a küldetésre elképzelni sem tudnék.

Mi leszünk azok, akik 30 év után megszabadítjuk a rendszerszintű korrupciótól Magyarországot, csillagászati összegetek megtakarítva ezzel az adófizetőknek – hogy aztán egy új, nyugati Magyarország felépítésére költhessük. Mert az EU-s pénz nem a kormányé, hanem a magyar embereké!”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató