2021. június 15. - Jolán, Vid
EUR : 350.14
USD : 289.11
Időjárás ikon25°12°

Vizsgálat indult egy fideszeseket patkányozó egyetemi oktató ügyében

Azonnali hatállyal vizsgálatot indított a Károli Gáspár Református Egyetem a Pestisracok.hu tegnapi cikke kapcsán, amelyben föltárták: Klein Tamás docens a tanóráin politikai agitálást folytatott, és félreérthetetlenül lepatkányozta a Fideszt, a fideszeseket.


Rövid közleményt juttatott el a PestiSrácok.hu szerkesztőségéhez a Károli egyetem kommunikációs igazgatósága tegnapi cikkünk nyomán.

Ebben azt írták:

A www.pestisracok.hu hírportálon „A református egyetem oktatója nyíltan patkányozza a fideszeseket” címmel megjelent írásukkal kapcsolatban tájékoztatjuk Önöket, hogy a Károli Gáspár Református Egyetem vezetősége azonnali hatállyal vizsgálatot rendelt el az ügyben. A vizsgálat eredményéről tájékoztatni fogjuk Önöket.

Mint arról beszámolt a PS, a birtokukba került, 2019-ben rögzített hangfelvételen a Károli jogi karán infokommunikációs jogot oktató Klein Tamás docens több botrányos kijelentése hallható. Többek között azt mondja a diákjainak:

„A Lendvay utca környékén sok a patkány”.

Ismert, a Lendvay utcában van a Fidesz pártszékháza, tehát az üzenet egyértelmű: a fideszesek patkányok. Később Magyarország miniszterelnökét „főnöknek” gúnyolta, és azzal vádolta: azért nem áll ki vitázni, mert egyszer megégette magát. Klein Tamás szerint a közszolgálati televízióba „csak hülye ellenzéki megy be”. Ezután a konzervatív Demokrata hetilap olvasóit „perverznek” minősítette. Nem mellesleg: a Károli egyetemet bőkezűen támogató Magyar Nemzeti Bank elnökén, Matolcsy Györgyön is élcelődött egy sort.

Klein Tamás védelmébe vette Soros Györgyöt és az illegális migránsokat is. A hangfelvétel tanúsága szerint az elvileg infokommunikációs jogot oktatót docens arról győzködte hallgatóit: a „sorosozás” és a „migránsozás” nem színvonal. A pártpolitika mellett Klein Tamás arra is kitért, hogy őt a Károli jogi karán szexuális ragadozóként ismerik, bár ahogy végigtekint a hölgyeken a teremben, ha kapcsolatra lépne velük, akkor az már pedofília is lenne.

E cikk nyomán érkezett meg a PS szerkesztőségébe a Károli egyetem közleménye, amely szerint azonnali hatállyal vizsgálatot indítanak. Egyébként az ügyben kérdéseket juttatatk el Klein Tamásnak is, ám ő egyelőre nem válaszolt.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató