2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Hatalmas tömeg sorakozott fel Karácsonyék mögé, elfoglalták az Andrássy utat

Vörös Budapest....

“Igen a Diákvárosra, nem a kínai gigaegyetemre” – ez a mottója a tüntetésnek, amelyet a kínai Fudan Egyetem tervezett budapesti kampusza körüli botrány hívott életre. A szervezők több ezer embert várnak, felszólal Karácsony Gergely is. Nem fogunk mellébeszélni, hömpölygő tömegek vannak már Karácsony mögött az Andrássy úton.

A 15 órától az Andrássy úton gyülekező tüntetők 16 órától vonulnak a Kossuth térre. Itt nagyjából 17:30-tól kezdődnek a beszédek.


-A tüntetés résztvevői, ha nincs védettségi igazolványuk, legfeljebb 500 fős csoportokban gyülekezhetnek, akiknek van, azok külön, ennél akár nagyobb csoportot alkotnak.
-Az eseményt a szervező Jámbor András "Tüntetés a Diákvárosért, a Fidesz ellen!" jelszóval hirdette meg, ehhez több ellenzéki párt és politikus is csatlakozott.
-A rendőrség ezt tudomásul vette és jelezte, hogy ez megfelel a hatályos járványügyi intézkedéseknek.
-A Kossuth téren felszólal Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester, Jámbor András a tüntetés szervezője és Karácsony Gergely főpolgármester.
-Beszédet mond Bereczki Áron (Hallgatói Szakszervezet), Gede Márton és Őze Sándor (A Város Mindenkié, Utcáról Lakásba Egyesület, Utcajogász).

 

Tehát nem fogunk mellébeszélni, rengetegen vannak és ezeket a friss képeket látva, még hangosabbak lesznek, elszántabbak, mert valóban hatalmas tömeget tudott ma az utcára vinni a liberális-kommunista horda. A legfrisebb kép, íme: 

 

Képgalériánkat folyamatosan frissítjük, mely lapozható, magyítható....

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató