2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Karácsony a vezér a Kossuth téren, isszák szavait az agyhalottak

Karácsony Gergely szerint a Kossuth téren összegyűlt tüntetők olyanok, mint a Tienanmen téri kamasz fiú, aki két szatyorral a kezében megállította a tankokat.

A főpolgármester hangsúlyozta, hogy nem a kínai emberek, nem is Kína, és pláne nem a Budapesten élő kínaiak ellen tüntetnek. A mai demonstráción a Diákváros mellett, és a Fudan egyetem ellen tüntetnek. „Amit akarunk, az a Diákváros, amit pedig nem akarunk, az az 500 milliárd forintból megépülő kínai elitegyetem; ilyen egyszerű ez” – mondta Karácsony.

Szerinte 500 milliárd forintból „csodálatos dolgokat lehetne csinál Magyarországon”, például „egyszer és mindenkorra fel lehetne számolni a gyermekszegénységet”, vagy „Jakab Péter ötvenezerszer mondhatná Kövér Lászlónak azt, hogy ficsúr a parlamentben”.

 

A Fudan-ügy a Fidesz végső és teljes erkölcsi öngyilkossága – jelentette ki a politikus. Szerinte a Fudan-ügy „leleplezi azt, hogy minden szavuk hazugság”, és hogy a Fidesznek semmi sem szent.- adta elő ez az istenbarma aki nem találja a diplomáját sem.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató