2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

"A Fidesz kommunikációjának lényege a gátlástalanság" - megérkezett Kuncze is, aki Gyurcsány feleségét támogatja

Dobrev Klára színrelépésével az ellenzéki összefogásos előjáték új színezet nyert: az újhullámos, modern hangulat átment retróba, és mindenki Kádár János feltámadását várja már csak a progresszív komcsicsapatba. Kuncze Gábor, egykori SZDSZ-es honatya, poltikai múmia is megértette az idők szavát, és interjút adott a Nyugati Fény nevű online portálnak. 

A volt belügyminiszter szerint a 2022-es választás nyerhető a baloldal szempontjából, ugyanakkor a különböző politikai erők különböző megnyilvánulásait ő sem tartja szerencsésnek.

Hozzáteszem, ezt nem szabad túlértékelni, mert nem harcolnak, vagy versenyeznek

– mondta Kuncze Gábor. Az állandó, már-már kényszeres online jelenlétbe az ellenzéket természetesen a magyar kormány kergette, hiszen nincsen szegényeknek más felületük önmaguk láttatására. Aztán természetesen következett Orbán és a Fidesz szapulása:

A Fidesz kommunikációjának lényege a gátlástalanság. Bármit és annak az ellenkezőjét is képesek állítani, és ha nagyon sokszor elmondják, akkor a saját híveik elhiszik. Mondok példákat: mi kezeltük a világon a legjobban a pandémiát (miközben lakosságarányosan nálunk haltak meg a legtöbben), mi védtük ki a legjobban a gazdasági problémákat (miközben csak az én ismeretségi körömben is nagyon sokan veszítették el az állásukat vagy csökkent a jövedelmük), minket irigyel Európa és így tovább. Ennek a kommunikációnak a lényege az, hogy Orbán mond egy mondatot, mondjuk azt, hogy a kanyarban előzünk, azt pedig elismétli az összes többi.

Kuncze az interjúban kifejtette, mennyire drukkol Klára asszonynak, aki egy férjétől független, önálló entitás, ezért eszünkbe se jusson összemosni a házastársával, Gyurcsány tragikus kormányzásával, szemkilövetéssel és egyebekkel. Természetesen fontos az elszámoltathatóság, a politikai diskurzus hangulatáról és a Parlamentben folyó gyűlölködésről pedig Kövér László házelnök tehet. Csakis ő. Talán ez így elég is szombat délelőttre.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató