2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Dömötör megalázta Jakabot: Ha Rákosi élne, még vele is szerepelne egy plakáton

Az MSZP és a Jobbik képviselője is a kormányt bírálta napirend előtt hétfőn az Országgyűlésben ülésén. A kereszténydemokrata felszólaló az ország újraindításáról, a Fidesz politikusa Trianonról beszélt.

A jobbikos Jakab Pétert felszólalása előtt Kövér László házelnök arra figyelmeztette: ha a képviselő ismételten tudatosan átlépi azokat a határokat, amelyeket nem illendő a parlamentben, akkor alkalmazni fogja a házszabály által rendelkezésére bocsátott szankcionálási eszközöket.

Jakab Péter – miután megdicsérte a házelnök megjelenését és ülésvezetését – közölte: ha ezúttal sem mondhatja el felszólalását a parlamentben, akkor elmondja majd azon kívül, mert mindenkinek joga van tudni, kik tették tönkre az országot, és hogy mi vár a tolvajokra, „ha mi jövünk”.

Bírálta a kormányt az „alaptörvényellenes rabszolgatörvény”, az emelkedő árak és csökkenő jövedelmek, és amiatt, mert jövőre adót emel.

Úgy fogalmazott: „fizessenek meg a tolvajok” az ellopott földekért, gyárakért, az ellopott országért.

Amikor ez megtörténik, akkor lesz újra remény arra, hogy az ország megkapja, amire 30 éve vár: a szabadságot és a jólétet – tette hozzá.

 

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint a „melósoknak” soha nem ment rosszabbul, mint azok idején, akikkel a Jobbik szövetséget kötött.

Úgy vélte: a Jobbik új főnökei, a baloldal és Gyurcsány Ferenc rendkívül méltatlan szerepre ítélték Jakab Pétert, neki kell eljátszania a „gyűlöletserkentő provokátort”.

Jakab Péter tolvajokról beszél a parlamentben, miközben olyan KISZ-vezető mellett is kampányol, akinek eléggé dicstelen szerep jutott a privatizációkban. Jakab Péter egy pártlistás helyért Rákosival is szerepelne közös plakáton – vélekedett az államtitkár.

Hollik István a Facebook-oldalán találó videómontázst osztott meg azzal a címmel: „Azok, akikkel összefogtál, Péter!”.

 

 

 

Ez pedig portálunk ajándéka, Jákobnak:

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató