2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kamu Geri győzelmi mámorban: Meghátrált a kormány, folytatása következik, erősek vagyunk

Ismét bebizonyosodott: a közösség ereje meghátrálásra kényszeríti még Európa legerőszakosabb, legcinikusabb, legönzőbb kormányát is. Az első győzelem tehát megvan, nem egyik, vagy másik politikus győzelme, hanem a közösség erejének győzelme, a tiétek. Folytatása következik…-ezt bírta kiokádni Facebok-oldalára Kamu Geri, korán reggel a hét első napján.


Pár következtetés Gulyás miniszter némileg zavaros tartalmú meghátrálása után:

1. Bármennyire szeretné, nem a kormány kegyén múlik a népszavazás, valójában tök mindegy tehát, hogy a kormány támogat-e egy népszavazást Fudan-ügyben, vagy sem. Népszavazás lesz. És nem akkor, amikor a kormány kegyeskedik megengedni, hanem amikor mi úgy akarjuk.

2. „Ha a beruházás feltételei ismertek” – mondja Gulyás miniszter. Hagyjuk ezt az unalomig ismert sunnyogást. Hiszen a Fudan-beruházás feltételei akkor lesznek ismertek, ha a kormány végre hajlandó nyilvánosságra hozni azokat. Pont ezt kezdeményeztem hetekkel ezelőtt. Szóval, hajrá, tegyenek ki mindent az asztalra, a kínai hitelfelvételről szóló tárgyalások részleteivel kezdjék.
Van viszont egy beruházás, aminek minden feltétele ismert, hiszen megállapodtunk róla: ez a Diákváros. Ezt kell megépíteni, nem mást. És pont.
Szóval, akkor indulhat is a népszavazás a Diákvárosról, el is kezdem erről az egyeztetéseket már a héten.

3. A Diákváros és a Fudan ügye nem lehet csak budapesti helyi ügy. Hiszen a kínai kommunista egyetemre a kormány több mint 500 milliárd forint adósságot akar a nyakunkba sózni, ez minden egyes magyarnak a zsebébe vág, hiszen ezt az adósságot a gyerekeinknek, sőt az unokáinknak is fizetniük kell. A Diákváros ráadásul elsősorban a vidéki magyar fiataloknak jelent majd megfizethető lakhatást, szóval szombaton a budapesti tüntetés a vidéki fiatalok esélyeiről, boldogulásáról szólt elsősorban. Ezért a népszavazás országos is lehet, szólnia kell a kínai adósságfelvételről és a vidéki fiatalok esélyeiről. Mi a kínai adósság ellen és a vidéki fiatalok lakhatása mellett állunk ki.

4. Tudomásul veszem, ha a kínai követség sajtószóvivője a belügyeikbe való beavatkozásnak veszi, ha olyan szavakat használok, mint „demokrácia”, „jogállam”, „emberi jogok”. De mivel én ezekben hiszek, ezeket fogom használni ezután is. Az persze érthető, ha Kína a saját politikai-gazdasági befolyásának növelése érdekében cselekszik, az az elfogadhatatlan, ha a magyar kormány Magyarország érdekei helyett szintén a kínai politikai-gazdasági befolyásszerzést szolgálja ki. Ezért mondtam: mi nem a kínai emberek ellen tüntettünk, hanem Magyarország szuverenitásának sunyi kiárusítása ellen.

Ma tehát megkezdem az egyeztetést a miniszterelnök-jelöltekkel a kínai vezetésnek írandó levélről.

Ismét hivatalosan kezdeményezem a kormánynál, hogy hozzanak nyilvánosságra minden tárgyalási anyagot, ami eddig a kínai adósság és a kínai kommunista egyetem ügyében keletkezett. És elkezdem az egyeztetéseket a népszavazás kiírásának feltételeiről is.


A közösségünk az első győzelmet elérte a kormány meghátrálásával, Magyarország akkor nyer, ha olyan kormánya lesz, amely nem árusítja ki az ország szuverenitását, amely a 99 százalék érdekét szolgálja, és nem az 1 százaléknyi kiváltságos kevesek magánérdekeit., ahol a hatalom embereinél fontosabb az emberek hatalma. Szóval, folyt. köv…

 

És az alábbi képet töltötte fel hányása mellé:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató