2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A momentumos Soproni Tamás kerületében is plakátokkal kampányolnak az LMBTQ mellett

Csúcsra járatta magát az érzékenyítő propaganda Terézvárosban, ahol

a Hunyadi téren található játszótér kerítését borították el LMBTQ-s plakátok. 

Kiverte a biztosítékot több olvasónknál is az LMBTQ-lobbi legújabb akciója: ezúttal a Hunyadi tér játszóterét vették körbe érzékenyítő plakátokkal. Mindez már csak azért is vet fel morális kérdést  – vélekednek a szerkesztőségünkhöz eljuttatott fotók melletti leírásban az olvasók –, mert így sem a szülőnek, sem pedig a gyereknek nincs lehetősége dönteni arról, hogy szeretne-e megismerkedni a témával mélyebben. Így ugyanis gyakorlatilag kénytelen találkozni az érzékenyített tartalommal.

A plakátok fő üzenete egyébként az, hogy “Én is ember vagyok”, melyeken személyes történeteken keresztül mutatják be azt, milyen atrocitásokat kell átélniük az LMBTQ-társadalom tagjaként hazánkban. Az agresszió minden formáját egyébként a magyar emberek többsége nem tartja elfogadhatónak, mint ahogyan azt sem, hogy emberi mivoltukban gyalázzanak, alázzanak meg valakit nemi identitása miatt. Az elmúlt másfél évben kiemelt figyelmet kapott az évek óta tartó LMBTQ-lobbi, amely már teljes mértékben beférkőzött az egyetemekre (kötelező “érzékenyítésekkel”), és egy ideje középiskolákban és általános iskolákban is megjelennek. Most azonban a legfiatalabb korosztályt támadják, akik fel sem tudnak lépni ellenük, és nettó agymosáson mennek keresztül – vélekedik a CitizenGo, a szervezet petícióban kért segítséget a kormánytól a gyermekek védelmében. A Századvég tavalyi felmérése szerint a magyarok 82 százaléka elutasítja, hogy az óvodások és kisiskolások az LMBTQ- vagy transznemű életformát követő szereplőket megjelenítő mesékkel ismerkedjenek. 

Korábban az ellenzéki Baranyi Krisztina Ferencvárosában jelentek meg hasonló plakátok, azokat a magyar hazafiak semmisítették meg.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató