2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Gyilkosok: Kamu Geriék leaszfaltozták a gecibe a Lánchíd előtti csodaszép virágágyást

„Rendben van, hogy felújítják a Lánchidat, de mit vétett a Clark Ádám téren a körforgalom szép és városképi virágágyása, hogy lebetonozták?”


– kérdezte felháborodottan több ember is, és a Telex próbálja menteni a virággyilkos Kamu Gerit . Fotóriporterük a helyszínen termett, és valóban, egy nagy, fekete aszfaltkört örökített meg a virágágyás helyén.

Íme:



Mivel a Lánchíd felújítását és a hídfők átépítését a fővárosi önkormányzat és cége, a BKK vezényli, tehát az egészért Karácsony Gergely a felelős , ezért megpróbált a Telex tapogatózni a választ keresve.

A megfejtést egy, a beruházásra rálátó forrásuk így írta le, megpróbálva menteni a virággyilkos Kamu Gergelyt: az aszfaltkörben egy kicsinyített körforgalom lesz, ahol majd az autók közlekednek a lezárás után.

A BKK szakszerűbb előadásában pedig így szól a magyarázat: a Clark Ádám téri körforgalom eddigi, 20 méter sugarú középszigetét elbontják, helyette egy 8 méter belső és 14,5 méter külső sugarú, szűkített körforgalmat alakítanak ki. Az új körforgalom középpontját az eredetitől nyugati irányba, az Alagút felé tolják el.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató