2021. szeptember 16. - Edit
EUR : 349.49
USD : 295.53
Időjárás ikon28°19°

Szakad az ellenzéki összefogás: Jakab elmenekült, egymást maffiázzák, szavazóik padlón

Jakab elmenekült csicska módon, pedig tombolnak a kommentelők nála, hogy szólaljon meg az ügyben.

 

Mint azt megírtuk, kemény háború alakult ki amiatt, mert a Jobbik az MSZP-t támogatja Zuglóban. Ráadásul Jakab zászlaján az van, hogy a tolvajok ellen, erre beáll Tóth Csaba mögé. De szemtelen módon ezt most nem merte vállalni az oldalán. Hadházy ezért elkészítette a képet, amit már meg is osztott: 

 

 

A kommentelők elszabadultak, szétesett az összefogás a közösségi oldalon. Elemi erejű a felháborodás mindenhol. Erre most rá is tett egy adaggal FeGyőr.

Az alábbiakat írta (részlet a posztból): 

Érthetetlen számomra, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom, valamint a Demokratikus Koalíció mellett Karácsony Gergely is Tóth Csabát, nem pedig Hadházy Ákost támogatja a zuglói előválasztáson. Egy olyan embert, aki meg sem szólalt a helyi parkolási maffia kapcsán, hiába volt ezzel hónapokig tele a sajtó. Egy olyan embert, aki egy kiszivárgott hangfelvétel alapján még a fizikai erőszakkal való fenyegetéstől sem riad vissza, ha a saját politikai érdekeiről van szó. Egy olyan embert, aki annak a zuglói MSZP-nek az erős embere, akikről pont Karácsony Gergely mondta ki: a Fidesszel közösen működtették a zuglói parkolási maffiát. 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató