2022. június 28. - Irén, Levente
EUR : 403.52
USD : 381.29
Időjárás ikon35°21°

Kocsis Máté: Gréczy inkább markolássza a 2006-os lapokat

Hazugságvonatra ült fel Gréczy és egy Föld S. Péter nevű régi kommunista propagandagyáros.

 „Ha Gréczy Zsolt inkább a korabeli lapokat markolászná gyakrabban, nem beszélne sokadjára ostobaságokat a 2006 őszén történt eseményekről.

A DK legalján található emberek egy ideje azt szajkózzák, hogy 2006 október 23-án az Astoriánál megemlékezők autókat gyújtottak fel, kirakatokat törtek be, és rátámadtak a békésen snóblizó karhatalmistákra. Erre a hazugságvonatra ült fel Gréczy és egy Föld S. Péter nevű régi kommunista propagandagyáros. Veretes gondolatmeneteikben a tényhamisításaik mellett cinikus hangnemben vették szájukra még az édesanyámat is. Tették ezt nyilván azért, mert ők a »legeurópaibb párt« hangadói. De ez a kisebbik gond, ez a saját szegénységi bizonyítványuk.

A nagyobbik gond a Gyurcsányt mentegető hazugságaikkal van. Gyurcsány ugyanis bűnös, és az is marad. Hiába gondolják ezek, hogy a 2006-os eseményeket majd sokan elfelejtik, vagy – a régi kommunista szabály szerint – a múltat majd végképp eltörölhetik. Nem fogják tudni, akárhányszor, akármilyen idegesen ismételgetik a hazugságaikat. Gumilövedék, lovasroham, füstgáz és vér. Ez Gyurcsány teljesítménye.

Gréczy Zsolt meg személyeskedhet, de talán jobban tenné, ha befejezné a hazudozást, és néha az akkori állami erőszakról szóló dokumentumokat is kézbe venné.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató