2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Bognár György azonnal takarodjon a köztelevízióból, akinek a pénz és a profit többet ér, mint egy ember élete

Egy embert a pályán élesztettek újra, az M4 stúdiójába meghívott "szakkomentátor", Bognár György amiatt háborog, hogy miért nem játszanak már.

Az ilyen embert egyszerűen el kell zavarni a stúdióból...



Példátlan párbeszéd játszódott le az M4stúdiójában azok után, hogy a dán-finn meccsen összeesett Christian Eriksen, majd a pályán negyed órán át többféle újraélesztést alkalmazva, a meccset megszakítva levitték a pályáról.

A műsorvezető, Berkesi Judit a stúdióban beszélgetett az ominózus eset közben Petry Zsolttal és Bognár Györggyel, nekik lett volna a feladatuk, hogy az elcsukló hangú riporternőtől a szót átvéve valamilyen ésszerű kommentárt fűzzenek a történtekhez.

Azzal először Petry kezdett el először foglalkozni, hogy a meccset le kellene játszani, lényegében azt magyarázta, hogy a játékosokban lévő energiák így becsatornázhatók lennének.

Bognár György azonban teljesen elszabadult. Az hagyján, hogy pár perccel a sokkoló események után ő is már azt szajkózta, hogy meccset kell játszani, de fél órával Erikssen összeesése után, a stabil állapotáról szóló első híreket követően konkrétan háborogni kezdett azon, hogy miért vacakolnak ennyit, az ember él, játsszanak, akit pedig ez megvisel, azt cseréljék le.

Ilyen szintű, percekig tartó részvétlen hőbörgésre a műsorvezető nem is igazán tudott reagálni, legfeljebb tompítani igyekezett azt, immár a Bognár által felvett hangnem szalonképtelenségét is érzékelő Petry Zsolttal együtt.

"Engem már nem is Eriksen állapota aggaszt, hanem hogy hogyan lehetnek ilyen szinten döntésképtelenek"

- magyarázta Bognár még akkor is, amikor kiderült, hogy háromnegyed nyolckor még nem közölték, lejátsszák-e a meccset.

A kérdés adott: mi kell ahhoz, hogy egy ilyen embert egy adott ponton egyszerűen hazazavarjanak és ne hívják meg többet?

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató