2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Hadházy fullba nyomja a kretént: eddig is feleslegesen voltak kint a katonák, mert gépkarabéllyal nehéz eltalálni a vírust

Már elmagyarázták neki, hogy a katonáknak a fegyver is hozzátartozik a feleszereléséhez, de nem akar tudomást venni a tényekről. A lófax doktornak is van sztetoszkópja pl.

Fullba nyomja a kretént a Facebookon:

„Ennek a szegény katonának a Bosnyákon elfelejtett szólni a miniszterelnök, hogy vége a járványnak. Persze azt is elfelejtette mondani neki, hogy eddig is feleslegesen volt kint, mert gépkarabéllyal nehéz eltalálni a vírust.

A katonáknak a határok védelme a feladata, békeidőben az országon belül a laktanyában vagy a gyakorlótéren van a helyük. Az, hogy még mindig kint vannak az utcákon, egyértelművé teszi, hogy a »járványvédelem« csak ürügy volt az utcára küldésükhöz.

Két ok miatt lehetnek kint:

1. Nincs elég rendőr. Ez így van, de akkor a rendőrök munkakörülményeit, fizetését kell emelni, nem a még rosszabbul fizetett katonákat kiküldeni. Ráadásul ha két rendőr mellé tesznek be egy katonát, attól nem lesz több járőr kint az utcán..

2. A miniszterelnök fél és magára gondolt, amikor azt mondta, hogy meg kell magunkat védeni.

Követeljük, hogy a katonák hagyják ott a kórházakat és az utcákat!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató