2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Íme Kamu Geriék ócska trükkje: jöhet a dugódíj

Állandósulni látszik a dugó a fővárosban – legalábbis az elmúlt napok ezt igazolják. A V4NA brüsszeli informátora szerint nem véletlenül.

A magyar főváros brüsszeli irodájába is bejáratos informátor szerint, többen is dolgoztak azon a terven, hogyan lehetne ellehetetleníteni a budapesti közlekedést – írja a V4NA szombati cikkében.

Lényegében szándékosan okoztak dugókat,

helyenként teljesen felesleges lezárásokkal.

Emlékeztetnek: Karácsony Gergely már a főpolgármesteri kampányban is ígéretet tett Brüsszelnek, hogy bevezeti a dugódíjat. Akkor azonban ő maga is úgy tartotta, hogy ez politikai öngyilkosság lenne, kivéve, ha ezt maguk a fővárosiak követelik ki.

Megvan erre a recept, a Soros által pénzelt álcivilektől elfigyelt módszer a legjobb.

Okozz problémát, követeld ki, hogy akarják a megoldást bármi áron.


Magyarul: legyen óriási dugó, erre a budapestiek maguk is akarják majd a dugódíjat. Szerezz egy civil szervezetet, amely elkezd lobbizni a dugódíjért, felbőszíti a budapestieket, akik így már közfelkiáltással akarják majd a dugódíjat.

Te pedig büszkén, pilátusi mód, mosom kezeimet, bevezeted az emberek követelésére.

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere a héten „hisztis, durcás kisfiú” (ahogy egy facebookozó fogalmazott) módjára válaszolt a dugók miatt felháborodott KDNP-s országgyűlési képviselőnek, Hollik Istvánnak. Azt mondta, hogy akinek nem tetszik, szálljon ki a kocsiból és menjen gyalog.

A V4NA megtudta a Budapest Brüsszeli irodáját közelről ismerő informátortól, hogy rövidesen, egy-két napon belül

a második lépés következik,

vagyis álcivilek elkezdik követelni a dugódíjat.

A V4NA hivatalosan is megkereste Karácsony Gergely főpolgármester budapesti, és Jávor Benedek brüsszeli irodáját is azzal kapcsolatban, hogy Budapest tényleg bevezetné-e a dugódíjat. A hírportál arra is rákérdezett, hogy igaz-e, hogy álcivilek rövidesen kampányolni kezdenek a dugódíjért.

Válasz egyelőre nem érkezett.

Forrás: V4NA, 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató