2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Laudrup szerint óriási hiba volt folytatni a tegnapi dán-finn meccset

A dán TV3 csatorna műsorában szakértőként szólalt meg a legendás dán focista, aki úgy látja, az UEFA óriási hibát követett el azzal, hogy Eriksen rosszullétét követően tulajdonképpen a folytatásra kötelezte a játékosokat.



Michael Laudrup úgy látja, az UEFA tegnap esti döntése sem a csapatoknak, sem a sportágnak nem volt kedvező: a labdarúgó-szövetség által felajánlott választási lehetőség ugyanis gyakorlatilag nem adott valódi alternatívát - számolt be az Origo.

Az UEFA két eshetőséget vázolt fel a drámai percek után a dán és finn focistáknak: vagy még szombat este befejezik a mérkőzést, vagy vasárnap délben kell folytassák. Laudrup szerint azonban a labdarúgó-szövetségnek semmi más dolga nem lett volna, mint annyit közölni a játékosokkal, hogy a meccset szombat este félbehagyják. A későbbi folytatásról pedig az UEFA kellett volna, hogy meghozza a döntést.

"Az európai szövetség részéről viszont ezt senki sem vállalta fel. Úgy gondolom, hogy a dán játékosok minden elismerést megérdemelnek, hogy ilyen körülmények között pályára léptek" - nyilatkozta.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató