2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Dráma: FeGyőr könyörög Jákobnak, hogy ne szavazza meg a pedofiltörvényt

Nagyon nagy a műsor. A moslék morálisan megsemmisül...

Jakab Péter kijelentette, hogy megszavazza a pedofilellenes törvényt.

„A gyermekeket megnyomorító pedofilokkal szemben nincs kegyelem. Nálam nincs. Mert a gyermek az első. Minden más csak utána jön”

– írja a Jobbik elnöke Facebook-oldalán.

Erre Fekete-Győr András, a Momentum elnöke azt kérte tőle, ne tegye ezt:

„ARRA KÉRJÜK A JOBBIKOT: NE SZAVAZZÁK MEG AZ OROSZ MINTÁRA KÉSZÜLT MELEGELLENES TÖRVÉNYT!

Így könyörög Fekete-Győr:

Kedves jobbikos parlamenti képviselők, kedves Jakab Péter!

Ma szavaz az országgyűlés a meleg honfitársainkat megbélyegző, Putyintól másolt törvénytervezetről, amelyet a jelenlegi állás szerint a hatpárti ellenzék közül csak ti készültök megszavazni.

Látom az érveiteket, amelyek nagyrészt arról szólnak, hogy a kormányoldal a propagandájával démonizálhatja, 'pedofilpártinak' állíthatja be az ellenzéket, ha az nem szavazza meg a javaslatot. De pontosan tudjátok ti is: bármilyen parlamentben leadott szavazattól, sőt, a kimondott szótól is független, hogy Orbán Viktor gyűlöletpropagandája éppen kit állít be a hazaárulónak, migráns-, Soros- vagy épp pedofilpártinak. Tudjátok, hisz ti is megtapasztaltátok: a valóságtól teljesen függetlenül bélyegez meg a Fidesz titeket a nemzet ellenségeként. Bármekkora elszántsággal és szívvel is szólaltok fel a nehéz sorsú magyar honfitársainkért, a Fidesz-propaganda világában nem ez, hanem a Rogán-minisztérium legyártott hazugságai alapján ítélnek meg titeket. Abban persze egyetértünk: a Kaleta-ügy után igenis szigorítani kell a pedofil bűncselekményekre vonatkozó büntetéseket, mert nem normális, hogy Jakab Péter felszólalása 10 milliós, Kaleta Gábor 19 ezer pedofil képe pedig 540 ezer forintos pénzbüntetést ér.

De a politikai-taktikai érveken túl van egy még fontosabb szempont: az, hogy a törvény jóval több, mint egy kommunikációs fogás, és több tízezer honfitársunk életét képes megnehezíteni, vagy akár tönkretenni. Olyanokét, akik közös nemzetünket tehetik erősebbé – ha az állam és a társadalom nem kiközösíti, hanem elfogadja őket.

Hiszem, hogy ebben valójában ti nem akartok partnerek lenni. Ezért arra kérlek titeket, hogy térjetek jobb belátásra, tegyetek a szívetekre a kezeteket, és ne szavazzátok meg a számtalan honfitársatok életét tönkretevő törvényt!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató